sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Vielä kerran loma-asujaHuomasin, että muutama Kanarian loman asukuvista on vielä julkaisematta, joten ohessa jokunen "ilta-asukuva".

Lomakylän pienen aukeaman ympärille oli keskittynyt muutama ravintola, joissa kävimme iltaisin syömässä. Meistä oli mukava aterioida ulkona, joten pukeutuminen oli tehtävä sen mukaisesti. Musta päivisin käyttämäni puolihame olisi soveltunut hieman eritavoin asustettuna mainiosti myös iltakäyttöön ja olin ottanut mukaan myös lyhyen pitsisen hameen. Iltaisin oli kuitenkin sen verran viileää, että  hametta ei tehnyt ollenkaan mieli laittaa päälle. Niinpä housujen seuraksi yläosaan valitsin puseroita kerrospukeutumisen merkeissä. Joskus puin puseron seuraksi nahkatakin tai neuleen, joskus pari pitkähihaista puseroa. Lomakohteessamme pukeutuminen päivälliselle oli hyvinkin rentoa, joten varsinaista iltapukeutumista ei tarvinnut.Viimeisen illan asustani Puuhis halusi ehdottomasti kuvata myös villasukkaversion.


Ruoka oli mitä maittavinta ja kalaa, esim. merianturaa, tuli syötyä useampana iltana. Jälkiruokaakin tuli nautittua pari kertaa - lomalla kun oltiin.

Edellisten loma-asupostausten kuvissa näkyy, että mukanani oli usein valkoinen 'Berliini-kassi'. Täytyy tunnustaa, että minulla on usein tapana ostaa, varsinkin kaupunkilomilta, ns. kohdelaukku. Vaikka kotimaassa kasseja ei tule käytettyä kuin korkeintaan mökkireissuilla epämääräisten pikkutavaroitten kuskaamiseen tai kotona säilytyspussukkana, laukku on pitänyt hankkia jo monelta lomareissulta. Juu tiedän, että tapa on erittäin turistimaista, mutta haittaako tuo - täytyyhän sitä jokin omituinen keräyskohde olla.
Matkavarusteita pakatessa olin täysin unohtanut kaivaa esiin rantakasseja. Viime hetkellä muistin asian ja hätäpäissäni tyhjensin Berliini-laukun lankakeristä ja nappasin sen mukaan. Kassi osoittautui niin kätevän kokoiseksi, että allaskassin lisäksi käytin sitä käsilaukun tapaan päivisin. Eipä ollut turhaostos aikoinaan!
Onko teillä (ja jos on, niin minkälaisia) turstikrääsän keräilykohteita?Nämä olivat viimeiset lomakuvat tältä reissulta. Koska näitä samoja asuja voisin käyttää milloin tahansa täällä kotimaassa, sopivat ne hyvin esimerkiksi meikäläisen vapaa-ajan pukeutumisesta.


Edessä vielä yksi tynkäviikko, hauskaa vapun odotusta!
4 kommenttia:

 1. Voi kun on ihana tuo ylin asu, on muutkin, mutta erityishuomio siihen. Tykkään tuosta pitsipuserosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään siitä itsekin, minä kun olen niin pitsi-intoinen.

   Poista
 2. Kauniita asukokonaisuuksia jokainen sanon minä! Pitsipusero on kaunis.

  Meillä on jääkaapin ovi täynnä jääkaappimagneetteja. Joka ikisestä paikasta jossa on käyty. Siinä meidän turistikrääsäkerayksemme. Minä olen kerännyt niitä 90-luvulta saakka ja koska rakastan matkustamista niin niitä on "ihan vaan muutama" ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on muutamasta paikasta magneetti ostettu (mm. Karialta). Kiva, kun on muitakin turistikeräilijöitä.

   Poista