perjantai 11. huhtikuuta 2014

Torstaina liivihameessaEilisaamun ihanan auringonpaisteen johdosta tuli ihan hame- ja kävelykenkäfiilis, joten sen mukaisesti valikoitui päivän asu.
Puolihameen tai mekon sijaan valitsin aamulla päälleni harmaan-mustan liivihameen, jota en ole käyttänyt moneen viikkoon. Se olikin kivaa vaihtelu.Liivihameen alle puin valkoisen kauluspaidan siitä huolimatta, että Puuhiksen mielestä asuni näytti ihan koulutytön vaatetukselta. Suhtauduin lausumaan positiivisesti: hienoa että tämän ikäinen näyttää nuorelta!


Kaulakoruksi etsin korujeni joukosta paksun cordell-ketjun tyyppisen hopeaketjun (ns. tuplalenkki-cordell). Ranteessa paksumpi ketjuista on cordell-ketju, ohuempi on sekin muunnos ao. mallista. Sormuksessa on valkohohtoinen kuukivi.

Korujen kuvaaminen mustaa vasten on toivotonta ja jälleen kerran sen huomasi näistä asukuvista. Kaulaketjua ei millään saanut tarkennettua mustaa yläosaa vasten.

Otin ketjusta kokeeksi kuvat sekä mustan että tummansinisen kankaan päällä ja kuvat onnistuivat ihan eri tavoin sinisellä kankaalla. 


Loppujen lopuksi ilma ei osoittautunut ihan niin lämpimäksi, miltä se ikkunasta katsoen näytti. Kuvien ottamiseen ei montaa minuuttia mennyt, mutta varjossa ehti tulla jo aika kylmä, sillä ohut paitis ei tuulessa lämmittänyt. Jakku oli tarpeen takin alle ja loppujen lopuksi en laittanut kävelykenkiäkään jalkaani, vaan ennen lähtöä vaihdoin ne nilkkureihin.

Viihtyisää viikkiksen alkua!


6 kommenttia:

 1. Voi ihana. Tykkään tästä liivihameestasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oikein mukavaa perjantai-iltaa!

   Poista
 2. Liivihame on pop <3 tykkään kovasti ja pidän itsekin , väliin juuri valkoisen paitiksen kanssa . Ja juu , minusta on myös ihanaa näyttää koulutytöltä ( kunhan ei liian tarkkaan katso muuta kuin vaatteita :D )

  VastaaPoista
 3. Kaunis kokonaisuus, niin jakulla kuin ilmankin. Kaulakoru on todella kaunis.

  VastaaPoista
 4. Samoin minulle tuli mieleen koulutytön asu, valkoinen paita raikastaa kokonaisuuden :-)

  VastaaPoista