sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Perjantain röyhelöt

Sateinen sunnuntai, kuten koko viikonloppu, on sujunut rauhallisissa kotoilun merkeissä ilman minkäänlaisia aikatauluja ja mukaan on mahtunut sopivassa suhteessa laiskottelua ja puuhastelua. Tänään on itse asiassa ollut aika touhukas päivä. Sadesään hyviä puolia on se, että malttaa pysyä sisällä ja tuleepahan tehtyä rästissä olevia kotitöitä. Vihdoinkin sain mm. siirrettyä osan talvivaatteista ja -takeista kesäsäilöön. Järjestelin myös talvisaappaat talteen, nilkkurit jätin toistaiseksi kuitenkin vielä esille.


Asukuvat ovat vieläkin hieman jälkijunassa; farkut ja paitis yhdistelmä oli perjantaina ylläni.


Jos käytän töissä farkkuja, puen silloin mieluummin ylleni tummat, yksiväriset farkut. Mutta vaaleatkin farkut näyttävät siistimmiltä ja sopivat rennon toimistopäivän asuksi, kun niihin yhdistää asiallisen yläosan esim. valkoisen kauluspaidan tai jakun.


Röyhelöissä oli ihan riittävästi koristetta, joten sormusten ja hopeisten, mattapintaisten korvakorujen lisäksi en kaivannut muita koruja.Muiden touhujen lisäksi kaivoin tänään esille pääsiäiskoristeet ja muutaman laitoinkin jo koristamaan sisääntuloamme. Kävikö teillä virpojia? Rauhallista palmusunnuntain iltaa!


5 kommenttia:

 1. Naisellinen röyhelöpaitis :) Virpojia meillä kävi 14, suklaaminua jäi vielä jäljellekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kävi vain yksi virpomisporukka. Parempi sekin kuin parina viime vuonna, jolloin meillä ei käynyt ketään.

   Poista
 2. Kivan rento mutta samalla tyylikäs asu :)

  VastaaPoista
 3. Röyhelöpaitis on mun ikisuosikkini. Kivalta näyttää farkkujen kanssa. Meidän virpoja kävi naapuritaloissa oksia viemässä, mutta unohti luvanneensa antaa kotiin yhden. Karkit kyllä kelpasivat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valikoiva muisti.... Voi olla joskus ihan tarpeellinenkin taito.

   Poista