perjantai 24. tammikuuta 2014

Lady in gray

Tässä asukuva torstailta, jälleen kerran pukeutumista talven ehdoilla.Tummanharmaa bleiseri on yksi pakkaspäivien suosikeistani. Olen hankkinut sen jo muutama vuosi sitten, mutta jakun ajaton malli on mieluinen edelleen ja sopii mielestäni hyvin pidempilinjaisten puseroiden seuraksi. Bleiseri kuten suorat housutkin ovat osittain villaa, joten huomaan valitsevani ne usein pakkasaamuina ylleni joko yhdessä tai erikseen yhdistettynä muihin ylä- tai alaosiin.

Harmaissa housuissa on hauska, pienen pieni kukonaskel-kuvio. Kuvio ei erotu kauempaa katsottuna, mutta silti se elävöittää pintaa, ja housut sopivat loistavasti niin mustien kuin harmaiden yläosien kanssa.Kukonaskel-kuvio (vai pepita-ruutu?) taitaa sekin olla yksi minun tyylini eli My Style -juttu. Selittäessäni Puuhikselle, mikä on kukonaskel-kuvio, tajusin, että minulla on lähes "aina" ollut ao. kuosi jossain muodossa vaatekaapissani. Jo -80-luvulla hankin ensimmäisen kukonaskel-vaatteeni (olisiko ollut hame, en ole ihan varma...), ja sen jälkeen olen omistanut jakkupuvun, housut, hameen, villatakin ym. kyseisessä kuosissa. Nytkin housujen lisäksi vaatekaapissa roikkuu paitapusero samaa kuviota (täytyypä kuvata se ensi viikolla teille).


Jakun alle valitsin valkoisen neuleen, jonka ostin tammikuun alussa Tallinnasta.


Kaulassa ja korvissa harmaata säröakaattia ja hopeaa.Ranteessa pelkistettyjä muotoja niin kellossa kuin kolmessa rannerenkaassakin.


Lopuksi vielä tyhmä kysymys: mikä ero on kukonaskel-kuviolla ja pepita-ruudulla? Minä aikoinaan opin tuntemaan kuosin pepita-ruutuna, mutta onko kukonaskel sama??2 kommenttia: