lauantai 11. tammikuuta 2014

Hamepäivä

Kuinka paljon käytätte hameita tai mekkoja työasuina tai vapaa-aikana? Minulla tulee käytettyä niitä aivan liian harvoin varsinkin talviaikaan.

Eilen oli kuitenkin heti aamusta hamepäiväfiilis ja valitsin päälle vaaleanruskean-harmahtavan puolihameen, ohuen neuleen ja Vuittonin huivin. Pidän kovasti tästä hameesta, sillä sen etuosan liehuke on kiva poikkeava yksityiskohta.

Käytän sitä kuitenkin melko harvoin, sillä hameessa on yksi huono puoli. Kangas sisältää 55% pellavaa, joka antaa pinnalle kauniin pienen kiillon, mutta hame rypistyy aivan hirvittävästi päällä. Heti aamusta se näyttää vielä siistiltä, mutta heti kun on istunut hetken aikaa, etuosa on aivan kurtussa.


Hameasun seuraksi valitsin päivän koruiksi klassiset helminauhat niin kaulaan kuin ranteeseenkin.

           

Päivän päätteeksi viikonlopun ruokaostoksille lähtiessä vaihdoin kuitenkin hameen tilalle farkut. Ne päällä oli rennompi aloitella viikonlopun viettoa.
Mutta eikö ole olla ihanaa olla nainen, kun meillä on paljon enemmän vaihtoehtoja asuvalinnoissa kuin miehillä? Vain alaosaa vaihtamalla kokonaisuus muuttuu aivan eri tyyliseksi.

Loistavaa lauantain jatkoa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti