maanantai 11. kesäkuuta 2018

Rento työasu


Vuosien aikana totuin siihen, että välillä on "joutunut" pukeutumaan hyvinkin virallisesti. En siten karsasta edes liituraitaa, jota vaatekaapista löytyy edelleen useamman jakkupuvun verran. Välillä innostun yhdistämään asiallisen jakun farkkuihin, mutta liituraitahousujen ja -bleiserin kombinaatiota en ole käyttänyt aikoihin. Tuntuukin mukavalta vaihtoehdolta, kun nykyinen työni ei vaadi yltiömuodollista pukeutumista. Siistin asiallinen asu on useimpina päivinä passeli ja lämpimien säiden myötä asut ovat vielä himpun rennompia kuin aiemmin. Yksi lempiyhdistelmiäni jo talvella oli suorien housujen ja neuleen kombo. Samalla linjalla olen jatkanut myös kesäpukeutumisessa, vaikkakin materiaalit ovat ohentuneet. 


Ohut valkoinen neule on noussut yhdeksi viime viikkojen suosikikseni. Se sopii monenlaisten alaosien pariksi ja läpikuultava materiaali luo kepeän vaikutelman, jota hihojen pitsikaitaleet vain lisäävät. Viime vuonna ostamieni ruutuhousujen malliin tykästyin niin, että hankin saman tyyppiset myös yksivärisenä harmaana ja valkoisena.
Hauskaa viikkoa!


5 kommenttia:

 1. Kyllä valkoinen on kesäväri, raikastaa asun kuin asun! Kiva, ettei tarvitse pingottaa työpukeutumisen kanssa, tosin meillä oli joskus muinoin ihan päinvastainen ongelma - mietittiin jopa, jos täytyisi pitää formal friday, kun jakkupuvut pölyttyivät vaatekaapissa :)

  VastaaPoista
 2. Nuo housut ovat tosi kivat! Olen ruutujen ystävä ja noissa housuissa on kiva kuosi.
  Myös minä nautin siitä, kun työpukeutuminen on nykyisin vapaampaa ja olenkin laittamassa muutaman jakkupuvun kiertoon. Työvuosia on enää muutama jäljellä ja pärjään taatusti niillä, jotka kaappiin vielä jäävät;)
  Ihanaa kesää myös sinulle <3

  VastaaPoista
 3. Nuo ruutuhousut on todella kivat. :)

  VastaaPoista
 4. Ruutuhousut on aina tyylikkäät. Ihana tuo neule ja sen pitsi hihoissa on kaunis.
  Mukavaa viikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
 5. Tämä on niin ihana asu! Katselin jo instassa tätä, menee niin monessa. Tykkään tosi paljon.

  Upeaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista