maanantai 18. kesäkuuta 2018

Polka dots
Tämän kesän alennusmyynnit ovat omalla kohdallani jääneet toistaiseksi täysin käymättä. Tarvetta kyllä olisi, sillä uudet mustat kangashousut ja toimistokelpoiset siistit farkut ovat ostoslistalla. Vaatekaupat saavat kuitenkin olla ainakin tämän viikon rauhassa, sillä kuluvan viikon vietän maalla lomaillen ja juhannusta odotellen.
Asukuvissa sen sijaan on alelöytö parin vuoden takaa. Tykästyin tuolloin Soyaconceptin mekon malliin niin, että ostin tuntuvassa alennuksessa olevia mekkoja kahdella erilaisella kuosilla. Malli on osoittautunut erittäin kivaksi, sillä se on riittävän rento, jotta siihen voi pukeutua vapaa-ajalla tuntematta itseään ylipukeutuneeksi, toisaalta mekko sopii loistavasti myös työpukeutumiseen. Pese ja pue -ominaisuus on myös mieluinen: ripustaa mekon illalla koneesta vaatepuulle kuivumaan ja vetää aamulla yllensä - mikäs sen helpompaa.

Oikein mukavaa juhannusviikkoa!


6 kommenttia:

 1. Pilkut on kyllä niin kesän juttu! Ihanaa juhannusviikkoa sinnekin. :)

  VastaaPoista
 2. Rentoa, mutta silti tyylikästä. Mukavaa juhannusviikkoa!

  VastaaPoista
 3. Pallot ja raidat kuuluvat omiinkin suosikkeihin!
  Kiva malli mekossa!
  Leppoisaa juhannusviikkoa!

  VastaaPoista
 4. Nyt kyllä on just minunkin näköinen mekko, tykkään hurjasti mallista ja kuosista.
  Ihanaa juhannusviikkoa myös sinulle <3

  VastaaPoista
 5. Täydellinen mekko, pilkut ja raidat on mun juttu. Just sain eilen uuden farkkutakin ja nyt sitten haluan myös valkoisen farkkutakin. Ihana asu!

  Mukavaa juhannusta <3

  VastaaPoista