maanantai 25. kesäkuuta 2018

Kokomusta kesäasu

Musta on vuosia ollut suosituin väri vaatteissani ja kaapeistani löytyykin mustia vaatteita joka lähtöön. Blogikuvia katsellessa ei uskoisi, kuinka monta kertaa viikossa päädyn helppoon ratkaisuun ja pukeudun mustiin vaatteisiin. Blogia varten kuvauksia on nimittäin yleensä tehty niinä päivinä, kun ylläni on ollut jotain muutakin väriä. Jossain vaiheessa talvella innostuin yhä useammin valitsemaan päälleni raikkaita värejä ja kukkakuoseja. Ja mitä lähempänä kesä oli, sitä houkuttelevimmalta herkät pastellisävyt ja pirteä punainen tuntuivat. Pari viikkoa sitten pukeuduin töihin pitkästä aikaa kokomustaan. Kesäiseen säähän sopivan asun muodostivat culottes-housut ja sifonkinen paita. Yleensä olen tykännyt käyttää yläosaltaan kietaisupaitaa muistuttavaa puseroa yhdistettynä kapeisiin housuihin, mutta yllättävän hyvin se toimii myös liehuva lahkeisten housujen parina. Paidassa on hyvin avara kaula-aukko ja lisäksi se on hihaton, jossa ei toimiston ilmastoinnissa tarkene. Niinpä lisäsin alle pitkähihaisen paidan ja täydensin asun vielä mustalla bleiserillä. 


Hyvää kesäkuun viimeistä viikkoa!


10 kommenttia:

 1. Musta sopii kyllä kesäänkin, ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Itse tykkään kovasti käyttää mustaa myös kesällä.

   Poista
 2. Musta on aina varma valinta riippumatta vuoden ajoista. Ihanaa viikon jatkoa Belladonna <3

  VastaaPoista
 3. Musta on aina tyylikäs vaihtoehto...tai no riippuu vaatteesta, mutta sinun asusi on ainakin tyylikäs. Kivaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! Mustaan ei kyllästy koskaan, vaikka joskus jää vähemmälle käytölle.

   Poista
 4. Kiva asu! Mustaa löytyy omasta vaatekaapistanikin paljon. Olen vasta parina viime vuotena hankkinut värikkäämpää vaatetta.
  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustat vaatteet pitävät aina pintansa ja niihin en kyllästy kuten moniin muihin väreihin ja varsinkin kuoseihin.

   Poista
 5. Kiva kokonaisuus ja mahtavat housut! Kyllä musta sopii oli vuoden aika mikä tahansa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu! Housut on tosi mukavat ja niitä voisi käyttää useamminkin. Jäävät jostain syystä kuitenkin vähän unholaan.

   Poista