perjantai 22. syyskuuta 2017

Syksyistä burgundia

Joka vuosi jossain vaiheessa syksyä mulle tulee hinku viininpunaiseen väriin, niin nytkin. Mitä pidemmälle syyskuu on edennyt, sitä mieluummin olen etsinyt aamulla ylleni burgundia, tälläkin viikolla jo kolmena peräkkäisenä päivänä. Eilen asuna oli viininpunaiset housut ja harmaa yläosa, tänä aamuna päädyin viininpunaiseen paitaan. Sen ja harmaanmustien housujen muodostaman kokonaisuuden sain skarpattua istuvalla bleiserillä. Viikonlopun ruokaostoksille asu muuttui rennommaksi, kun vaihdoin jakun paksuun neuletakkiin.







Pitkästä aikaa otin käyttöön myös DKNYn käsilaukun. Laukku osoittautui aikoinaan hieman epäkäytännölliseksi lyhyen hihnan vuoksi, mutta keksin tehdä siihen uuden hihnan metalliketjusta. Sen jälkeen laukkua tuli käytettyä paljon useammin, kun sen sai olkapäälle tai crossbodyksi.  

 
Viikon paras hetki - perjantai-ilta! Niin hektistä on elämä taas ollut, etten ole ehtinyt viettää tällä viikolla yhtään iltaa kotona. Niinpä viikonloppu tuntuu sitäkin paremmalta, varsinkin kun ohjelmassa ei ole mitään ennakkoon aikataulutettua menoa tai tapaamista. Monet edelliset viikonloput ovat sujuneet sinänsä kivojen juttujen ja rientojen merkeissä, mutta välillä on ihana viettää leppoisaa kotiviikkistä laiskotellen.

Taidanpa siirtyä sohvalle telkkarin ääreen. Rentouttavaa viikonloppua!




8 kommenttia:

  1. Kylläpä sopiikin tuo burgundin punainen kivasti harmaan kanssa.
    Ihanaa viikonloppua sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Burgundi ja harmaa on mun lemppari yhdistelmä. Viininpunainen sopii tosin yllättävän monen värin kanssa.

      Poista
  2. No kappas, minä ostin viime viikonloppuna uusia vaatteita ja mukaan tarttui burgundinpunaista. Jotenkin se tarttui silmään vaaterekeistä. Kivat kokonaisuudet sekä jakun että villatakin kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Burgundi sopii täydellisesti syksyyn, mullakin sen väriset vaatteet osuvat aina kaupassa silmään heti.

      Poista
  3. Kaunis syksyinen asu ! Viininpunainen on kyllä niin syys väri. Itse tyydyn viininpunaiseen kynsissä ja huulilla :)

    VastaaPoista
  4. Ihan täydellinen syysväri ja kilpailee kauneudessaan noiden syyslehtien kanssa. Ihanaa viikonloppua Belladonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruskan väreistä esim. oranssin ja poltetun tiilen värit eivät oikein sovi mulle, joten varmaan tuo viininpunainen on siksi mulle syksyisin niin mieluinen väri.

      Poista