tiistai 5. syyskuuta 2017

Lauantain rento asu

Lauantaina vietin leppoisan mukavaa laiskottelupäivää ja mm. istuskelin parvekkeella lukien, someillen sekä katsellen Yle Areenaa, kun Sauli Niinistö haastatteli Paul Austeria. Yleensä tykkään kovastikin ruuanlaitosta ja varsinkin viikonloppuisin ruokaan on kiva panostaa arkea enemmän aikaa ja vaivaa. Nyt kokkailu ei innostanut yhtään ja ehdottelin Puuhikselle, että kävisimme syömässä jossain lähitienoillamme. Asia ratkesi itsestään, kun taloyhtiöstämme yhtäkkiä katkesi veden tulo ja selvisi, että rikkoutuneen putken vaihto tulisi viemään jonkin aikaa. Ruuanlaitosta ilman vettä ei tulisi mitään, joten päädyimme "ulkoruokintaan". Ajatuksena oli käydä jossain rennossa paikassa pizzalla tms., joten asuksi sopi huoleton farkut ja neule -asu.






Ruskeat loaferit ovat varmaan mukavimmat kengät, jotka olen omistanut. Viime syksynä kävin Töysän kenkätehtaan tehtaanmyymälässä ja siellä oli poistomyynnissä superpehmeitä nahkajalkineita. Onnekseni korista löytyi myös omaa kokoani oleva kenkäpari, joka lähtikin mukaani kahden euron hintaan. Käsittämätön hinta nahkakengistä!


Kotoa lähtiessä nappasin vielä paksun neuletakin lämmikkeeksi ja kun sää näytti siltä, että vesisade saattaa yllättää mikä hetki tahansa, vaihdoin loppujen lopuksi laukun suurempaan. Sinne sain mahdutettun mukaan myös sateenvarjon.





Sorsat tulivat moikkaamaan meitä ja kääntyivät pettyneinä takaisin lammelle päin, kun meillä ei ollut tarjota leivänmurusia.

Kivaa viikon jatkoa!







6 kommenttia:

  1. Kiva asu - ja onnittelut kenkälöydöstä! Loaferit ovat ihan parhaita kenkiä, kunhan vain ovat pehmeät ja tarpeeksi leveällä lestillä;)
    Ihanaa syksyä, Belladonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisi jostain löytää yhtä ihanat loaferit mustana. Ehkäpä ne jossain vaiheessa tupsahtavat eteen. Ihanaa syyskuuta Lady!

      Poista
  2. Huivilla saa kivaa ilmettä asuun. Huh, mikä kenkälöytö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yksi viileämpien ilmojen etu on se, että voi taas ottaa käyttöön huivit: ilo ja hyöty samassa paketissa.

      Poista
  3. Ihanan rento asu. Farkut sopii sinulle kyllä todella huvin.
    Mukavaa keskiviikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä tämän hetken lempparifarkut ovat olleet kuvissa jo niin monesti, että näyttää, etten muita pidäkään :)

      Poista