torstai 6. huhtikuuta 2017

Vaaleansinistä ja -ruskeaa

 Yksi merkki kevään etenemisestä itselleni on se, kun kaipaan ylleni kaikista vaaleimmat siniset farkkuni. Syksyllä laittaessani vaatteita talvisäilöön jätän aina parit vaaleat farkut saataville ollen hyvässä uskossa, että tulen käyttämään niitä talven aikana. Käytännössä pidän niitä loppujen lopuksi vain satunnaisesti, yleensä kerran tai pari, ja silloin yhdistän ne mustaan yläosaan ja mustiin jalkineisiin. Keväällä auringon ja lämmön lisääntyessä iskee vääjäämätön hinku ottaa ne aktiiviseen käyttöön ja ennen kaikkea muiden vaaleasävyisten vaatteiden pariksi.


Yksi keväisistä väriyhdistelmistä, josta tykkään vuodesta toiseen, on vaaleansinisen ja nuden tai vaaleanruskean kombo. Viime viikolla vaaleiden farkkujen seuraksi valitsin ohuen neuleen ja sen päälle lisäsin vielä vaaleanruskean, eläväpintaisen jakun. Auringosta huolimatta sää ei ollut lainkaan niin lämmin, miltä näytti ja jakku oli tarpeellinen lisälämmön tuojana. Vaaleiden sävyjen johdosta kokonaisuus oli kuitenkin keväisen oloinen. Yläosaan toin ripauksen vaaleansinistä makeanvedenhelmistä tehdyllä helminauhalla ja korvakoruilla.


Muutamia kepeämpiä vaatteita olen jo ottanut talven jäljiltä käyttöön, mutta paljon on vielä yläkaapeissa odottamassa säiden lämpenemistä. Joko sinulla on otettu kaikki keväisemmät vaatteet ja kengät esiin?

Kivaa loppuviikkoa!


9 kommenttia:

 1. Kivan näköinen asu. Jakun reunukset on mukavan erilaiset.
  Ihanaa loppuviikkoa ja viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! Ihanaa viikonloppua myös sinulle!

   Poista
 2. Tosi kiva asu, mulla on ihan sama homma vaaleampien farkkujen kanssa, en käytä niitä talvella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ole hassua. Valkoisia housujakaan en osaa käyttää talvella, vaikka muilla ne näyttävät oikein kivoilta.

   Poista
 3. Ihanan keväinen asu - ja kaunis väriyhdistelmä! Minä kuljen vielä mustissani ja harmaissani - mutta niitä käytän kyllä kesälläkin;)
  Kivaa loppuviikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta ja harmaa ovat minullakin käytössä myös kesällä, monikäyttöisiä värejä. Oikein hyvää viikonloppua!

   Poista
 4. Kaunis yhdistelmä, tuo jakku on ihana! <3 Täälläkin on otettu jo pastellisävyt käyttöön - selvä kevään merkki! =)

  VastaaPoista
 5. Ihana asu, nyt on todellakin vaaleiden farkkujen aika ja vaikka kohta valkoisten. Ihanaa viikonloppua💚💚

  VastaaPoista
 6. Ihanat vaaleat sävyt ja tosi kiva jakku<3 Ei likimainkaan ole vielä täällä kaivettu kevyempää vaatetta esiin. Kolea tuuli on ollut niin jäätävä... Kivaa sunnuntaita ja lämmintä sellaista<3

  VastaaPoista