sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Viikon 7 huiput

Kylläpä aika vierähtää nopeasti: tajusin tänään, että olen tehnyt näitä viikkokatsauspostauksia jo parin vuoden ajan. Vuoden 2015 tammi-/helmikuussa ensimmäisten viikkokoosteiden kohdalla nimi haki vielä muotoaan, mutta nopeasti otsikoksi vakiintui edelleen käyttämäni Viikon huiput. En ole laskenut, kuinka monta koostetta olen kirjoitellut, mutta monta niitä on. Joskus joku viikko on jäänyt väliin, mutta kahta viikkoa pidempää taukoa ei ole vielä ollut. Näitä koosteita on mukava kirjoittaa ja kuvittaa, viikon tapahtumat palautuvat itsellekin ihan eri tavoin mieleen.

Pian päättyvä viikko, kuten myös edellinen, ovat vierähtäneet aika tavanomaisissa merkeissä. Tammikuulle olin järjestänyt yhtä sun toista menoa ja tekemistä, mutta helmikuu on sujunut verkkaisissa merkeissä. Illat ja viikonloput olen useimmiten rauhoittunut kotona ja hyvää se onkin tehnyt.

Jokunen viikko sitten innostuin kaivamaan esiin pitkän tauon jälkeen puikot ja langat. Keskeneräisten sukkien jälkeen tein vielä toisetkin sukat Puuhikselle ja niiden valmistuttua aloitin tällä viikolla sukat myös itselleni.
Pari vuotta sitten ostamastani Nostalgia-lankakerä ei aivan riittänyt miesten sukkiin, joten lisäsin muutaman yksivärisen raidan. Samalla tyylillä valmistuu myös oma sukkaparini.
Sukkien jälkeinen seuraava lankaprojektini on jo tiedossa. Kevään myötä vaihdan olohuoneen mustan tehostevärin vaaleaan pinkkiin ja sitä silmällä pitäen hankin vähän lankoja. Ajattelin virkata isoäidinneliöitä, joista sitten teen koristetyynynpäällisiä. En löytänyt käymistäni kaupoista oikein vaaleaa pinkkiä lankaa, mutta ostin sen sijaan Novitan Baby Wool -lankaa, joka on erityisen pehmeää ja konepestävää villalankaa. Luulisin sen sopivan mainiosti myös tähän tarkoitukseen.




Vaaleanpunainen on muutenkin ollut tämän viikon väri, sitähän oli myös ylläni kuten viime asukuvista näittekin. Ostoslistalle kirjasin mielessäni hennon vaaleanpunaisen huivin, jota kaipasin jo viime vuonna. Mutta kuinkas sitten kävikään! Piipahdin äitini luona kahvilla ja tietämättä mitään huivitoiveistani, hän oli ostanut matkoiltaan minulle tuliaiseksi ihanan kashmirhuivin juuri tuossa haaveilemassani värissä. Joskus toiveet toteutuvat yllättävällä tavalla!


Viikon 5 huipuissa kerroin ostamastani Organic Shopin mutanaamiosta (klik). Tykästyin tuotteeseen niin, että päätin hankkia saman sarjan kuorinta-aineen. Päädyin vaihtoehdoista Soft Face Morning coffee -tuotteeseen ja ostin samalla myös Coffee & Silk -naamion. Naamiota en ole vielä kokeillut, mutta kuorinta osoittautui aivan yhtä ihanaksi kuin mutanaamiokin. Kuorinta-aine on juuri sopivan karheaa, puhdistaa, mutta ei tunnu riivinraudalta. Monet kuorinnat jättävät ihon rutikuivan tuntuiseksi, tämän jälkeen kosteusvoide oli tietenkin tarpeen, mutta iho ei huutanut kuivuuttaan. Vahva kahvin tuoksu on aika vinkeä, mutta huuhtelun jälkeen sekin huuhtoutuu pois.


Hyvin ovat herneenversot kasvaneet parissa viikossa, täytyypä huomenna laittaa uutta kasvamaan, jotta satoa riittää jatkossakin.


Mukavaa sunnuntai-iltaa ja kivaa uuden viikon alkua!








4 kommenttia:

  1. Viikkokatsaukset on niin kivoja, itsekin pitäisi. Ihanan herkun värisiä lankoja ja nuo Organicin tuotteet on ihania ja megaedukkaita. <3 Ihanaa uutta viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet niin ahkera kirjoittaja, että teksteistäsi saa kivasti luettua kuulumisiasi jo nyt. Oikein ihanaa viikkoa!

      Poista
  2. Mä tykkään näistä viikon huipuista. Näissä on se hyvä, että vaikka ei viikolla muuten ehtisi postailla, ainakin huippupostauksesta saa kuulla, mitä bloggaajalle kuuluu.
    Mukavaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäät lukea näitä. Minustakin on mukava lukea muiden viikko- tai kuukausikuulumiset. Mukavaa viikkoa!

      Poista