torstai 16. helmikuuta 2017

Pinkki tiistai

Kuten maanantaina jo ounastelin, tiistain asussa oli keväistä sävyä. Edellisiltana olin jo ennakkoon pähkäillyt, valitsenko mustien housujen seuraksi pastellin sävyisen paidan, jakun, neuleen vai neuletakin. Samoin pallottelin vaaleansinisen ja pinkin välillä, mutta lopulta päädyin mustan ja vaaleansinisen komboon.

Johtuiko sitten ystävänpäivästä taikka illalla lakatuista vaaleanpunaisista kynsistä, mutta aamulla asu meni uusiksi. Mustat housut tuntuivat talvisen tylsiltä, joten ne vaihdoin harmaisiin samanvärisen t-paidan pariksi ja vaaleansininen paita vaihtui pinkkiin jakkuun. Ei ollut ensimmäinen, eikä varmasti viimeinenkään, kerta,  kun illalla valitsemani vaatetus muuttuu aamulla joko kokonaan osittain. Tämän vuoksi en yleensä varaakkaan seuraavan päivän asua valmiiksi vaan aamulla valinta sujuu fiiliksen mukaan.

Olen tällä viikolla useampaan kertaan mielessäni kiitellyt sitä henkilöä, joka on aikoinaan keksinyt t-paidan. Miten simppeli vaatekappele voikin olla niin monikäyttöinen, erilaisiin tilanteisiin passeli ja moninaisten vaatteiden kanssa yhteensopiva. Valkoinen t-paita on vaatekaappini kulmakiviä, mutta myös muut yksiväriset, varsinkin musta ja harmaa, ovat erittäin paljon käytössä. Ne toimivat neutraalina taustana niin asun muille vaatteille kuin koruille ja huiveillekin. Lisäksi esim. jakun alla kauluspaidan sijaan t-paita tekee asusta vähän rennomman ja silti kokonaisuus on siisti ja asiallinen. Vaikka tykkään kovastikin paitapuseroista, tälläkin viikolla olen joka päivä mieluummin valinnut t-paidan.Vaaleanpunaisista koruista kaulanauha on House of Elliotin, ruusukvartsiset korvikset ja rannekorut omaa tuotantoani.


Hyvää loppuviikkoa!


4 kommenttia:

 1. Ihanan pirteä tuo pinkki jakku. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinkki jakku on niin keväinen, vaikka käytänkin sitä muulloinkin.

   Poista
 2. Tämä harmaan ja roosan yhdistelmä toimii aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaa on hyvä tausta monelle värille. Ihanaa sunnuntaita tuulanneli!

   Poista