torstai 18. helmikuuta 2016

Vihertävän ruskeat korut asun innoittajina



Käytän vihreitä vaatteita ja asusteita erittäin harvoin ja siitä johtuen en myöskään omista tuon värisiä korujakaan. Nyt olen kuitenkin kaivannut korua, joka sopisi sävyltään uudehkon eläinkuosipaitikseni oliivinvihreään. Viikko sitten pengoin helmi- ja korukivivarastojani ja löysinkin sopivia makeanvedenhelmiä korujen tekoon. Tietyssä valossa helmet näyttävät hieman vihertäviltä, mutta kun ne ovat ennemminkin ruskeat, ne ovat passelit aika monen vaatteeni kanssa.

Lauantaina olin lähdössä pistäytymään kaupungilla ja uusi kaulakoru sekä korvikset toimivat innoittajina asun väreihin. Helmien väri sopi yhteen niin t-paidan murretun ruskean kuin huivin hieman vihertävän kuvionkin kanssa. Huivin (jonka olen muuten voittanut  XL Cheap and Chic -blogin Sarin arvonnassa) luonnonvalkoisesta väristä sain puolestani inspiksen vaaleaan neuletakkiin.





Rannekorua en aikonut settiin tehdä. Ranne näyttää kuitenkin kuvissa niin tyhjältä, joten kaipa siihenkin täytyy helmikoru saada aikaiseksi.

Hyvää torstai-iltaa!



8 kommenttia:

  1. Tosi kivan näköinen asu. Tykkään taas tuosta sun neuletakista <3

    VastaaPoista
  2. Todella kiva asukokonaisuus. Olen seurannut asukuviasi jonkin aikaa. Tämän asun hyviä puolia ovat tarpeesi avonainen ja tarpeesi pitkä aluspaita, rento villatakki ja kivasti kiedottu huivi. Hyvät värit sinulle. Vaalean siniset farkut yhdistettynä, jes. Kokeile vielä niin, että huivi olisi enemmän myös olkapäillä. Itse tykkään pitää esim. tuubihuivia niin, että se on osittain olkapäillä, ikään kuin kauluksena. Ps. hieman poskipunaa poskiin, näin talvella ! ! ! Mukavaa loppuviikkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että olet liittynyt seuraajien joukkoon ja kiitokset hyvistä kommenteista. Laitoin ne heti korvantaakse. Olet niin oikeassa tuon poskipunan suhteen, jostain ihme syystä sen käyttö vain aina jää. Toivottavasti saan kuulla jatkossakin hyviä vinkkejäsi täällä. Kivaa viikonloppua!

      Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Ihania nuo makeanveden helmet ja kivan raikas vaalea kokonaisuus<3 Kiva että huiville tuli käyttöä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huivi on ollut käytössä monesti ja onpa tainnut päätyä asukuviin ennenkin. Kauniit ja moneen sopivat värit.

      Poista