perjantai 5. helmikuuta 2016

Eläinkuosia ja oliivinvihreää


Oliivinvihreää ja eläinkuosia - siinä elementtejä, joita en ihan heti olisi uskonut itseltäni löytyvän. Vihreä väri, varsinkin murrettuna, samoin kuin hauskat kuosit näyttävät muiden yllä kadehdittavan hyviltä. Minä en ole kuitenkaan tuntenut oloani kovin kotoisaksi niissä, mutta viime viikolla tulin kuitenkin hankkineeksi molempia.
Ensin bongasin nilkkurit. Niitä oli myynnissä myös mustana, mutta syystä tai toisesta oliivinvihreät näyttivät paljon paremmilta. Sirosta ulkonäöstä huolimatta lesti oli yllättävän tilava ja kenkä tuntui jalassa erittäin mukavalta. Nilkkurit saivat uuden omistajan.
Seuraavasta kaupasta löytyi paitis. Hypistelin sitä pariin otteeseen kierrellen välillä kaupassa muualla. Kun palasin paidan luo kolmannen kerran, tajusin: perskuta, paidassahan on juuri ne samat värit kuin hetki sitten ostamissani kahdessa nilkkuriparissa. Mitäpä asiaa enää sen kummemmin pohtimaan, paita päätyi mukaan.


Kuviopaitiksen sekä nilkkurit yhdistin niiden ensikäytöllä tummanharmaaseen hameeseen. Sen verran harvoin käytän vihreää, ettei kätköistä löytynyt saman sävyisiä koruja, täytyypä laittaa tekolistalle.  Hopeaketjut saivat tällä kertaa kelvata.

Rentouttavaa viikonloppua!


8 kommenttia:

 1. Ihanat ostokset. Nuo nilkkurit on niin sua.
  Upeaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nilkkurit olivat tosi kiva löytö, vaikka väri onkin vähän erikoinen mulle.

   Poista
 2. Upeat ostokset, paita on todella ihana :) Rentoa viikonloppua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paidan kuosi on mun makuun niin outo, että se ylittää jonkun rajajn ja onkin älyttömän kiva.

   Poista
 3. Ihana paita ja hyvännäköiset nilkkurit. Niistä tulee jo kevät mieleen. Olen itse aina tykännyt murretun vihreän väristä. Viime aikoina vaan en ole sitä suosinut. Ehkä taas joskus. Mutta sinä olet tehnyt kivat ostokset!
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tuo vihreä vaatii vähän totuttelua, mutta eiköhän siihen totu.

   Poista
 4. Tuo paita, rakastan sitä! Näytät niin hoikkeliinilta ja hyvältä! Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvat valehtelevat. Varsinkin kuluvan loman jälkeen olen kaikkea muuta kuin hoikkelikunnossa. Kotona alkaa ryhtiliike.

   Poista