sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Viikon 7 huiput

Se on taas sunnuntai ja tuiki tavallinen viikko takana. Viikonloppu on sujunut rauhallisissa merkeissä ulkoillen ja rentoutuen kotioloissa. Koko alkuvuoden ajan viikonloppuisin on ollut sovittuja menoja, tapaamisia ja tapahtumia, joten nyt on ollut vaihteeksi aivan ihanaa rauhoittua ilman sen kummempia aktiviteetteja.

Pitkän tauon jälkeen mulla on vihdoin ollut aikaa ja intoa palata rakkaan harrastukseni eli korujen valmistamisen pariin. Monen kuukauden ajan tarvikkeet ovat olleet käyttämättöminä satunnaisia korjaus- tai muutostöitä lukuunottamatta, mutta nyt olen saanut tehtyä jo monta uutukaista korua. Ensimmäisenä valmistui viime asukuvissakin näkyneet helmikorut. Sen jälkeen tein pari punaista korusettiä, toisen värjätyistä korukivistä, toisen hieman suuremmista lasihelmistä. Lisäksi valmistin vaaleanpunaisista ruusukvartsikivistä kaulakorun. Kyllä tuntuu hyvältä pitkästä aikaa suunnitella ja luoda uutta.

Perjantaina kävin Helsingin Kalasatamassa ja muiden asioiden ohella ehdin tehdä pikaisen kierroksen Kick/Off -outlet myymälässä. Heillä on myynnissä eri valmistajien merkkituotteita ja valikoima vaihtuu usein. Nyt tangoilla roikkui housujen, paitojen, takkien lisäksi ihastuttavia mekkoja mm. Ted Bakeriltä ja Yumilta. Myynnissä oli  myös upeita laukkuja, kenkiä ja koruja. Tällä kertaa en tehnyt hankintoja, vaikka esim. beigen sävytteinen pikkulaukku houkutti kovasti. Jos liikutte Kalasataman suunnalla, kannattaa piipahtaa myymälässä.Viikon kosmetiikkapuolen uudelleenihastus on hajuveden täyttöpullo. Mulla oli vuosia sitten lentokentältä hankittu täyttöpullo, joka oli kätevä pitää mukana matkoilla ja arkisin käsilaukussa. Sen käyttö jäi, kun lempituoksuni vaihtui toiseen eikä tullut mieleen, että pullon voisi pesetä. Juuri ennen talvilomaamme kaupan kosmetiikkaosastolla täyttöpullo sattui silmiini ja innostuin ostamaan sellaisen taas käyttööni. Huulipunan kokoinen pullo on kevyt kantaa mukana, se on helppokäyttöinen ja täyttäminen onnistuu kaikista suihkautuspulloista. Lasisen pullon voi pestä ja täyttää uudella tuoksulla. Todella näppärä tuote!


Leppoisaa sunnuntai-illan jatkoa!11 kommenttia:

 1. Aivan ihania koruja olet tehnyt, nuo vaaleanpunaiset sopisi mun uuteen mekkoon.
  Kivaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruusukvartsin väri on sen verran hento, että sopii kivasti monen eri sävyisen vaaleanpunaisen kanssa yhteen.

   Poista
 2. Ihania koruja! Ja hajuveden täyttöpullo, taas jotain, mistä en ole koskaan kuullutkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu! Täyttöpullo on tosi kätevä, eikä hinta ollut muistaakseni kuin kympin paikkeilla.

   Poista
 3. Upeita koruja kerta kaikkiaan! Sinulla on
  silmää kauneudelle, ihania kaikki kolme settiä.

  Heleää helmikuun loppupuolta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija! Nyt on into korujen tekoon korkealla.

   Poista
 4. Ihania koruja ja vaatteita, voi että. <3 Oikea henkäys keväästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tuli siellä outlet-myymälässä hirvittävä hinku keväisiin väreihin ja vaatteisiin. Vähän pitäisi vielä malttaa odottaa.

   Poista
 5. Voi että miten ihania punaisia koruja, aivan mielettömiä. Punainen on lempiväri.

  Yhtä upeaa tätä viikkoa Belladonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Tiia. Rakastan punaisia koruja, kenkiä ym. vaikka loppujen lopuksi käytän niitä aika harvoin. Kivaa viikkoa!

   Poista
 6. Upeita koruja! Niin se on, mielenkiinnon kohteet vaihtelevat, jotkut harrastukset ovat hetken pois ja taas into palaa :)

  VastaaPoista