sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Sinisessä asussa

Tänään oli tarkoitus tehdä viikkokatsaus talviloman tähän astisista fiiliksistä ja kuvista. Reippaan laskettelupäivän jälkeen energia ei kuitenkaan riitä käymään läpi viikon aikana otettuja kuvia, vaan sen sijaan julkaisen asukuvapostauksen, jonka otokset olen valkannut ennen lomaani.

Jos edellisessä jutussani oli mulle vieraampaa väriä eli murrettua vihreää, niin nyt palaan takaisin omaan värimaailmaani - siniseen. 
Tummansiniseen mokkajäljitelmäjakkuun olen totaalisen ihastunut. Sen liehukekaulukset antavat ilmettä virallisempaan hame-tai housukokonaisuuteen. Toisaalta jakku tuo rentoa ryhdikkyyttä farkkuasuun ja näyttää hyvältä jopa kuluneiden risafarkkujen seurana. Tällä kertaa jakku toimi osana toimistokelpoista asua yhdistettynä kapeisiin housuihin ja valkoiseen t-paitaan.Kaulakorusta, korviksista sekä ranneketjusta koostuva korusetti on omaa suunnitteluani sekä tuotantoani. Sinisistä kivihelmistä halusin tehdä korut, jotka olivat kevyen ilmavat ja joissa malli antoi tilaa kivien sinisävyjen vivahteille.  


Mukavaa alkavaa laskiaisviikkoa!


9 kommenttia:

 1. Sininen on vaan aina niin varma ja ihana valinta, oma suosikkini. Ihania nuo korut, olet tyylikäs. Nauttikaahan lomasta. <3

  VastaaPoista
 2. Ihana jakku ja aivan älyttömän hienot korut <3

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo sininen väri :) kevään väri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sininen on mun ikiklassikko ja pysyy suosikkina vuodesta toiseen.

   Poista
 4. Nuo jakun liehukekaulukset ovat kivan erilaiset peruskauluksiin verrattuna :-)

  VastaaPoista
 5. Niin ihana jakku. Mä rakastan noita liehukkeita.

  VastaaPoista
 6. Upealta näytät sinisessä. Tuo jakku on niin kiva! Hienot korut! Olet taitava!

  VastaaPoista
 7. Aina vaan niin upeita nuo tekemäsi korut, vaatii melkoista sorminäppäryyttä!

  VastaaPoista