tiistai 1. syyskuuta 2015

Perjantain rennompi asu
Perjantai oli eräs ”Yksi päivä, kaksi asua” –päivistäni. Vaikka päivällä asuni olisi kuinka mukava tahansa ja tuntuisi omalta, tykkään silti vaihtaa päälle jotain vieläkin rennompaa heti kotiin tultua. Aina ei voi heti vetäistä jalkaan kulahtaneita kotiverkkareita ja virttynyttä t-paitaa, joten tuolloin jotain näiden kahden asun väliltä on sopiva valinta.

Näin perjantainakin. Viikonlopun ruokaostoksille ja lauantain tuplasynttärilahjan hankintareissulle farkut pysyivät samana, mutta kauluspaita vaihtui raitapaitaan ja korkkarit mataliin kenkiin. Näillä varusteilla oli hyvä suunnistaa ostosten jälkeen ruokakarnevaalitapahtumaan.Kengät ovat yksi mukavimmista kesäkengistä, mitä omistan. Ne ovat ballerinojen oloiset, mutta parin sentin koron ansiosta sopivat jalkaani paremmin kuin korottomat baltsut. Kengät ovat jo olleet mukana monen kesän riennoissa ja alkavat olla elinkaarensa päässä. Pitäisi vain jostain löytää uudet vastaavat tilalle. Hyviä vinkkejä otetaan vastaan. 
Kivasti muuten lahkeen suut kastuivat ilman korkkareita….


Nyt on sitten syksy - ainakin kalenterin mukaan. Mutta vielä tässä vaiheessa voimme nauttia niin kesän kuin syksynkin parhaista puolista. Upeaa syksyn alkua!


a


7 kommenttia:

 1. Mä tykkään kovasti raitapaidoista ♡
  Mukavaa syksyn alkua.

  VastaaPoista
 2. Kivan rentoa meininkiä asussani, onneksi vielä hieman lämpöä riittää

  VastaaPoista
 3. Farkut ja t-paita on lököverkkareista seuraavaksi paras vaihtoehto, kun rentoa asua valitsee :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva asu, jetsulleen meikäläisen makuun, raidat ja farkut ne vaan on mukavimpia vaatteita mitä tiedän. <3

  VastaaPoista
 5. Tämä asu on kyllä niin mun mieleen :) Nahkatakki ja raitapaita on ihana yhdistelmä.

  VastaaPoista