keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Harmaata ja vaaleanruskeaa

Välillä on aamuja, ettei meinaa millään keksiä päälle pantavaa ja loppujen lopuksi sitten idea saattaa tulla yllättävästä asiasta. Joskus päivän asuun innoittaa jokin koru, kengät tai paita, ja tähän viime viikkoiseen kokonaisuuteen ja sen väreihin kimmoke tuli shaalista.
Alunperin oli aikomuksenani yhdistää harmaisiin housuihin ja jakkuun aivan toisen väriset asusteet ja paita. Lisäksi suunnittelin ottavani mukaan harmaan villashaalin. Harmaan viitan olin kuitenkin unohtanut maalle, ja kun päädyin ruudulliseen vaihtoehtoon, päätin sitten myös asussa yhdistää samoja värejä.Harmaan-ruskean eli taupen sävyjä käytän ja yhdistelen keskenään useinkin, mutta puhtaan harmaan ja vaaleanruskean yhdistelmää käytän syystä tai toisesta harvoin. Pidän kuitenkin kovasti näiden värien kombinaatiosta; se on mielestäni niin harmoninen ja tasapainoinen.Korujen joukosta löytyi asuun sopivat korutkin. Pienistä makeanvedenhelmistä ja hopeasta koostuvan setin tein tyttärelleni aikoinaan hänen ylioppilaspukuaan varten. Korut ovat jääneet kuitenkin omieni joukkoon, ja nyt niille olikin käyttöä, kun sopivat hyvin asuuni.


Mitä tykkäät harmaan ja ruskean yhdistelmästä ja käytätkö sitä itse?

Viimeksi maalla käydessämme pihalla lenteli tavallista enemmän perhosia, myös tämä kaunokainen.
Kaunista viikon jatkoa!8 kommenttia:

 1. Aivan ihana shaali ja korut, sulle kyllä sopii blondit hiukset! <3 Kivaa iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! Vaaleat hiukset ovat ihan kivat, varsinkin kun kasvoilla on kesän jäljiltä vähän väriä.

   Poista
 2. Kaunis asu. Huomasin heti, että sulla on uudet hiukset. Kivaat on ja sopii hyvin sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju, täytyy vaihdella hiustenväriä, ettei kyllästy. Talvella sitten varmaan kampaaja haluaa ne taas astetta tummemmaksi.

   Poista
 3. Ihanat värit // sinulle sopii todella hyvin vähän vaaleammat hiukset <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen huomannut, että mitä enemmän tulee ikää, sitä paremmalta vaaleat hiukset näyttävät itselläni. Katsotaan nyt, kauanko pidän niitä näin vaaleina.

   Poista
 4. Ruudullinen viitta sopii erinomaisesti tuohon housuasuun.

  VastaaPoista
 5. Kaunis asu! Kauniit sävyt! Täällä huomaan vielä pukeutuvani kesään. Minulle nousi taas kesäväriksi sininen, merellisissä maisemissa kun ollaan oltu, niin sinne väri on omiaan. Vaan ehkä tämän viikonlopun jälkeen päivitystä syksyyn. Kiitos vinkeistä!
  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista