sunnuntai 30. elokuuta 2015

Viikon 35 huiput

On ihan hassua, että alkuviikon helteistä on vain muutama päivä. Sen verran vauhdikas ja tapahtumarikas viikko on ollut, että tuntuu kuin aikaa olisi kulunut enemmänkin.

Tällä viikolla se iski, nimittäin hinku syksyisempään vaatetukseen ja asustukseen. Yleensä tämä tunne valtaa jo aiemmin elokuussa koulujen alkamisten aikoihin, mutta tänä vuonna olen ollut ihan kesäfiiliksissä keskiviikkoon saakka, jolloin kiertelin muutamassa kaupassa katsastamassa syysuutuuksia. Huomasin bongaavani varsinkin kaikki viininpunaiseen, burgundiin, liilaan jne. väriin vivahtavat vaatteet. Ihania suusuutuuksia olisi ollut tarjolla mielin määrin. Mutta niin kovasti kuin uuden syysneuleen tai -hameen hankkiminen kiinnostikin, jätin ostokset tekemättä. Uuden sijaan pitäisi nimittäin enemminkin karsia rankalla kädellä vanhaa vaatevarastoa, jotta saan ne mahtumaan tulevan kotimme kaappeihin.
Burgundin hatun (oikeasti väri on tummempi kuin kuvassa) kohdalla oli kuitenkin pakko tehdä poikkeus. Kokeilin hattua jo viime vuonna, ja nyt kun se oli 70 % alennuksessa, en malttanut olla hankkimatta sitä.



Samojen värisävyjen fiilistely jatkui viikolla myös muissa merkeissä: Ostin joku aika sitten - niin ikään alennusmyynnistä - syyskengät. Tuolloin laitoin ne vielä "kesäsäilöön", mutta nyt kaivoin ne esiin eteisen kenkätelineeseen. Vielä en ole ehtinyt niitä käyttää, mutta josko jo ensi viikolla marsalan sävyiset herrainkengät pääsisivät ensikäyttöön.



Myös huulipunien suhteen aloittelen syyskautta. Kesän ajan olen käyttänyt useimmiten heleämpiä huulipunia; pinkkiä, vaaleanpunaista, vadelmansävyjä, mutta nyt tekee mieli siirtyä syyskauteen myös huulissa. Äidin keväisistä Rooman tuliaisista löytyi monta upeaa syksyyn soveltuvaa sävyä.


Lauantaina vietettiin vuosittaista kaupunkitapahtumaa Espoo-päivää. Meiltä jäi tuo happening kokematta, mutta iloksemme samassa yhteydessä järjestettävän Street Food Carnivalin ruokarekat rantautuivat Tapiolaan jo perjantaina. Katuruokakarnevaali pidettiin ensimmäistä kertaa Espoossa, ja tarjonnassa oli herkullisia ruokia ympäri maailmaa. En ole aikaisemmin maistanut kimchiä, voimakkaasti maustettua korealaista ruokalajia, mutta nyt siihen tarjoutui tilaisuus. Kimchiä (oikealla tuo punainen "mössö"), inkivääri-kookoskanaa ja nuudeleita sisältävä annos oli erittäin maukasta.



Lopuksi vielä viikon tai jopa kuukauden paras ostos!
Olen totaalisen myöhäisherännäinen nudenväristen inliner-rajauskynien suhteen. En ole koskaan ollut erityisen ahkera kajal-kynien käyttäjä. Aikoinaan niitä ei suositeltu käytettäväksi piilareiden kanssa ja kun silmäni vetistivät niistä, lopetin kajalin käytön kokonaan. Niinpä en ole vuosikausiin tutustunut tai kiinnittänyt huomioita uusiin kajal-kyniin.
Mulla on erittäin rutikuivat silmät ja siitä sekä parista muusta vaivasta johtuen silmät punoittavat aina joko enemmän tai vähemmän. Nyt uskaltauduin kokeilemaan Lumenen nuden väristä inliner-kynää. Vaikka olen rajannut silmät vain alaluomen osalta, se on auttanut peittämään silmäluomen punoituksen ja freesannut katseen. Muutaman päivän kokeilun jälkeen tuote ei tuntunut ärsyttävän silmiä lainkaan. Väri on lähellä luonnollista ihon väriä, joten se ei näytä varsinaiselta rajaukselta, ainoastaan kirkastaa ilmeen.
Olen aivan myyty - voi vitsi mikä ihanuustuote tällaiselle punasilmälle! Miten olenkin voinut skipata tällaisen tuotteen olemassa olon?



Mukavaa alkavaa viikkoa jokaiselle!




10 kommenttia:

  1. Onpa upeita tuliasihuulipunia. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, ihanan värisiä ja tosi miellyttävän tuntuisia huulilla.

      Poista
  2. Selvästi kyllä ilmasta jo huomaa syksyn olevan tulossa. Ostamasi hattu on aivan ihana, klassinen ja kauniin värinenkin.
    Oikein ihanaa alkavaa viikkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syksyn haikua on tosiaan ollut ilmassa hellesäistä huolimatta. Ihanaa viikkoa!

      Poista
  3. Onneksi suomessa on 4 vuodenaika niin saa vaihtelua vaatetukseen, toisaalta tilaahan se vie.
    Ihana hattu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on! Nytkin oikein odotan, että saan kaivettua esiin ja pääsen käyttämään syysvaatteita

      Poista
  4. On se jännää miten Suomi ihminen alkaa henkisesti valmistautumaan syksyyn. Ihania värejä, hattu, kengät ja punat. Tuovat kyllä pirteyttä syksyyn.

    Aurinkoista viikkoa <3

    VastaaPoista