tiistai 30. joulukuuta 2014

Löytöjä alennusmyynnistä



Eilen käväisin alennusmyynneissä, mutta vain pikaisesti. Helsingin keskustan ruuhkaan ei vieläkään tehnyt mieli, mutta mahdollista tunkua uhmaten suunnistin Tapiolan Stockalle. Porukkaa oli yllättävän vähän, joten siellä oli ihan mukava tutkiskella aletuotteita. Kaikennäköistä kivaa olikin alennuksessa ja jotain tuli jopa ostettua. 

Ensimmäinen ostos oli valkoinen puuvillaneule. Välttämättä mulla ei ollut ehdotonta tarvetta sille, ennemminkin kaipailen paksuhkoa harmaata neuletta. Jätinkin puseron hyllyyn, mutta aikana kierreltyäni, kävin sittenkin nappaamassa sen mukaani. Luonnonvalkoinen väri viehätti, samoin helmineulosta muistuttava pinta. Pusero on myös mukavan väljä ja puuvillaisena kätevä myös kesällä.


Seuraavaksi bongasin raitapuseron, jossa on niin ikään pohjavärina luonnonvalkoinen. Raikasta 3/4 hihaista paitaa olen hypistellyt kaupassa jo aiemminkin, mutta nyt tuntuvan alennuksen myötä se päätyi mukaan. Tälle on varmasti paljon käyttöä kevään myötä.



Puseroiden lisäksi löysin vielä kivan hameen. Mustaharmaa kapea vinoraidoitus tekee kuosista eläväpintaisen näköisen ja elastaania sisältävänä ja kuminauhavyötäröisenä hame on tosi mukava päällä. Heti tuli mieleen käyttää sitä väljän neuleen ja matalien nilkkureiden kanssa.



Viimeinen hankinta oli myös hyvä aleostos, mutta sen osti Puuhis. Marraskuisten synttärieni johdosta hän oli luvannut ostaa mulle laukun, ja nyt kun mieleinen osui sattumoisin kohdalle, hän lunasti lupauksensa.

Stockan laukkuosastolla on usein pöytä alelaukuille ja se tulee tietysti aina tsekattua ohi kävellessä. Tälläkin kertaa oli mm. muutama todella kaunis viininpunainen ja harmaa yksilö tarjouksessa, mutta ennemminkin olen alkanut pikkuhiljaa etsiä uutta ruskeaa laukkua ja se mielessäni kiertelin laukkuosastoa. Yhtään tummanruskeaa laukkua ei ollut esillä, mutta sen sijaan ihastuin tähän mustaan DKNYn laukkuun.




Laukku tuntuu riittävän tilavalta leveähkön pohjan ansiosta ja pitkä hihna on käytännöllinen. Tykkään kantaa laukkua tarvittaessa olalla ja varsinkin näin talvisaikaan, kun päällä on paksuja takkeja, on tosi ärsyttävää, jos laukussa on niin lyhyet hihnat tai kahva, ettei sitä saa kunnolla pidettyä olalla.
Laukun kahteen suuntaan aukeava ja aika alas ulottuva vetoketju vaikuttaa näppärältä ja sisällä on useita taskuja pikkutilpehöörille.





Tälläisiä shoppailuja ehdin tehdä eilen tunnin aikana. Oletteko te tehneet hyviä alelöytöjä?

8 kommenttia:

  1. Hyvinhän sinä olet tunnissa ehtinytkin;) Ja kaikki kivoja ostoksia - hyvin käytetty tunti!
    Itse en ole vielä aleissa kierrellyt ja voi jopa olla, että jätän kokonaan väliin. Ei ole tarvetta uudelle ja yritän saada vaatekaapin sisältöä vähennettyä muutenkin. Nyt kun olen täällä kotona vielä sairaslomalla, on helppoa vältellä aleja, mutta saas nähdä, kuinka käy ensi viikolla, kun palailen töihin ja keskustan kaupat ovat vieressä;)
    Kivaa loppuvuotta sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin kerrankin tosi nopea! Eniten aikaa meni, kun pähkäilin, otanko laukun vai en. Voi olla että, kaupat saavat houkuteltua sinut shoppailemaan, kun vieressä kerran ovat.

      Poista
  2. Oi miten ihania löytöjä. Huolisin kuules kaikki! <3 Iloista uuttavuotta Belladonna. <3

    VastaaPoista
  3. Hyvät ja varmasti käyttökelpoiset löydöt olet tehnyt ja vieläpä joutuisasti :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus pystyy toimimaan nopeastikin. Paidat otin kokeilematta, hametta sentään kokeilin, mutta kun ei ollut jonoja sovitukseen tai kassalle, homma sujui jouhevasti.

      Poista
  4. Kivoja aleostoksia olet löytänyt. Itsekin muuten kävin eilen Tapiolan Stockkalla, kun mulla oli Tapiolaan asiaa... Kävien siellä myös tänään, kun mulla oli kynsihuoltopäivä tänään... Itse ostin eilen myös yhden neuleen, joka varmaan lähipäivinä tulee näytille blogiini ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi, kun ei satuttu samana päivänä ja samaan aikaan paikalle. Kiva nähdä uusin löytösi kuvissa.

      Poista