keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Saappaiden innoittama asu


Kylläpä oli todella virkistävää, kun eilen aurinko vilahteli aika ajoin pilvien takaa ja päivä oli ilman auringonpaistettakin aikaisempia päiviä valoisampi. Mieliala koheni kummasti flunssanpoikasesta huolimatta.
Mutta ajatelkaapa, talvipäivän seisaukseen on enää vajaa kaksi viikkoa aikaa ja sen jälkeen alkaakin päivä taas pidentyä!

En ole vielä tänä syksynä käyttänyt talvisaappaitani vaan lauhan sään johdosta tyytynyt toistaiseksi nilkkureihin ja kävelykenkiin. Eilen teki mieli kuitenkin kaivaa esiin pitkävartiset saappaat, vaikka ne ovatkin hieman liian lämpimät näillä keleillä. Saappaat toivatkin kuitenkin mukavaa vaihtelua asuun, kengät kun vaikuttavat huomattavasti kokonaisuuteen.
Tällä kertaa jalkineet toimivat siis kimmokkeena päivän asulle. Vaaleiden vahapintaisten housujen seuraksi valitsin jakun, jossa on ruskeat nahkatereet. Aiemmin syksyllä tekemäni koru jatkoi tummanruskeaa nahkateemaa.
Monet tuttavani ovat lopettaneet joulukorttien lähettämisen ja niiden sijaan toivottavat joulutervehdyksensä facebookin ja instagramin kautta. Minä lähetän perinteiset kortit edelleen joka vuosi ja muutaman vuoden ajan olen itse tehnyt ne. Kivaa puuhaa, vaikka paperiaskartelu ei olekaan vahvimpia puoliani. Pari iltaa olen jo viettänyt kortteja väsäten ja vielä jokunen pitäisi saada aikaiseksi. Taidanpa siis lähteä jatkamaan askarteluja.

Kuuluuko joulukorttien lähettäminen teidän traditioihinne ja teettekö ne itse?

Hauskaa keskiviikkoa!

8 kommenttia:

 1. Voi kun on nätit kengt. Eipä ihme, jos ne inspiroivat. Minäkin levitin tänään askartelutarvikkeita keittiön pöydälle, mutta en kuitenkaan jouluaskartelua harrastanut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaapa vain, tulitko useamminkin kerran mieleeni korttejä väsätessä. Sinulla löytyisi roppakaupalla enemmän ideoita ja taitoa kuin meikäläisellä.

   Poista
 2. todella kivat saapikkaat ja minun huomio kiinnittyi noihin vahapintaisiin pöksyihin!!! makeet :) ja ihailen ahkeruuttasi noiden korttien kanssa - itse lähetän toivotukset somen kautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toistaiseksi olen innostunut kortteja tekemään. Tänä vuonna aikaa kului tuhottomasti, joten saa nähdä, riittääkö into vielä ensi vuonna.

   Poista
 3. Tasapainoinen asukokonaisuus. Askartelin 42 joulukorttia jo marraskuussa ja ne ovat jo postitettukin. Muutamalle naapurille vielä pitää kortti tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, miten ihanan esimerkillistä, mulla jää korttien teko aina viime tippaan.

   Poista
 4. No voi jöste mitkä ihana saappaat!

  VastaaPoista