keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Pooloa ja sinistä lasia

Poolopuserot ovat minulle talvisaikaan yksi perusvaatteistani. Ihan sama, ovatko ne muotia vai eivät, käytän niitä vuodesta toiseen - joskus enemmän, joskus vähemmän. Väreistä kestosuosikkini ovat aina olleet musta, harmaa ja valkoinen, ja varsinkin mustia pooloja on tullut hankituksi ohuempina ja paksumpina versioina.    Tänä syksynä olen kuitenkin käyttänyt usein valkoisia pooloja, ja totuuden nimissä on myönnettävä, että ne sopivatkin tämän ikäiselle huomattavan paljon paremmin kuin mustat.

Poolon ja sinisten housujen seuraksi kaipasin jälleen jotain lämmintä ja sinivalkoinen neuletakki tuntui omaan olotilaan sopivammalta kuin esim. jakku. Alkusyksystä Kappahlin alennusmyynnistä ostamani neule on osoittautunut mukavaksi, ja sitä voisi kuvailla vaikkapa rennon asialliseksi: huoleton vapaa-ajalla, mutta eritavoin asustettuna sopii myös asiallisempaan käyttöön.


Poolopusero pitää niskan mukavasti lämpimänä ilmastoinnista tai vedosta huolimatta, joten useimmiten jätän huivin kietaisematta kaulaan. Lisäksi monet korut tulevat kauniisti esiin poolopuseroon yhdistettynä.
Kaulaan valitsin pitkulaisista sulatuslasikappaleista kootun korun, jonka tein viime talvena lasikurssilla. Lasi on niin painavaa materiaalia, että korvakoruihin laitoin vain yhden riipuksen.

Aattoon on enää viikko aikaa! Ihanaa joulun odotusta!Olipa hyvä ajoitus: ajastin kilkuttaa keittiössä porkkanalaatikon olevan uunissa valmista.

5 kommenttia:

 1. Kaunis kaunis kokonaisuus. Neule on aivan ihana ja nuo siniset korut kyllä kruunaavat kaiken!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu. Neuleeseen olen itsekin tosi tyytyväinen

   Poista
 2. Valkoinen poolo tekee asusta raikkaan ja on tosiaan hyvä alusta koruille :)

  VastaaPoista
 3. Poolo tosiaan on hyvä "tausta" koruille, neutraali ja selkeä.

  VastaaPoista
 4. Tykkään<3 Kaunis tuo eläväpintainen neuletakki, ja väri on ihanan raikas. Korut täydentävät ja raikastavat vielä lisää. Ihanaa joulunodotusta<3

  VastaaPoista