sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Joulukorttiväreissä

Tällä viikolla vierähti useampikin ilta joulukorttien parissa. Vaikka tykkään tehdä käsillä kaikenlaista remontoinnista ja huonekalujen kunnostuksesta korujen valmistamiseen, paperiaskartelu on rajoittuu joulukorttien tekemiseen. Ja kun askartelu on näin vähäistä, en ole tullut hankkineeksi kaikkia ihania materiaaleja ja välineitä, joita olisi tarjolla vaikka mitkä määrät. Joulunpunaista rekvisiittaa olisi kuitenkin löytynyt pienestä matskuvarastostani enemmänkin, mutta tänä vuonna ei punainen väritys ottanut tuulta purjeisiin. Kokeeksi tein muutaman kultasävyisen kortin, ja vaikka ne ihan kivoilta näyttivätkin, innostuin loppujen lopuksi tekemään kortit aivan eri värimaailman mukaisesti.

Musta, harmaa, valkoinen ja hopea sekä ripaus kimalletta ja höytyvää - näistä samoista elementeistä koostui asuni loppuviikosta. Tietoisesti en valinnut päälleni "joulukorttivärejä", mutta kieltämättä huvitti, kun huivilaatikkoa penkoessani ja sulkahuivin käteeni sattuessa tajusin asun yhteneväisyyden viikon askarteluteemaan.
Hameen ja neuleen on mielestäni mukava vaihtoehto useimmiten käyttämilleni housuasuille. Arkiseen harmaan hameen ja neuleen yhdistelmään toi hieman säihkettä neuleen himmeä helmenhohto ja pienen pienet paljetit sekä korvakorujen swarovski-kivet.


Rentoa sunnuntai-iltaa!


9 kommenttia:

 1. Olet ollut kyllä ahkera. Kovasti olet kortteja tehnyt. Itsekin eräänä päivänä vähän askartelin, mutta en joulukortteja. Upea on myös asukokonaisuutesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä oletkin taitava askartelija! Itselläni on vähän aina haasteita noiden korttien kanssa.

   Poista
 2. Tänä vuonna ovat sulat siirtyneet pääsiäiskorteista jouluun ja mielestäni hyvin sopivatkin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulat ovat varmasti jonkun mielestä erikoinen ratkaisu joulukortteihin, mutta musta oli hauska kokeilla.

   Poista
 3. Oletpa kätevä! Pidän pitkästä neuletakistasi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kovasti neuletakeista ja tänä syksynä olen innostunut näistä pidemmän mallisista.

   Poista
 4. Aivan upeita kortteja ja ihana asu! On sulla kyllä kauniit sääret. :) Iloista alkanutta viikkoa Belladonna. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! Oikein ihanaa viikon jatkoa!

   Poista
 5. Pitkä neule ja hame = tyylikäs asu, minun mieleeni :)

  VastaaPoista