tiistai 1. heinäkuuta 2014

Keikka Keskisen kyläkauppaan



Maanantaiaamu valkeni harmaana ja kylmänä ja kun sääennusteen mukaan päivän mittaan oli odotettavissa sadetta, päätimme lähteä ”päiväkeikalle” Tuuriin Keskisen kyläkauppaan.



Mökkiolosuhteissa ei vaatteilla koreilla ja päälle valitsinkin taas perustamineet eli Leviksen farkut, t-paidan ja mustan farkkutakin. 






 












Vilukissana mietin, tarkenenko noissa vaatteissa ja onkin myönnettävä, että neule olisi ollut ihan kiva lisä. Vaikka auto oli parkissa aivan ostoskeskuksen läheisyydessä, kylmä tuli autolle kävellessä ja oli aivan ihanaa vetäistä viime kesänä kesälahjaksi saamani ”autovillasukat” paluumatkan ajaksi jalkaan.



Mökillä minäkin maltan olla ilman koruja, mitä nyt joskus ranneketju tai kaksi unohtuu ranteeseen. Mutta kun lähdemme lähitienoon kaupoille ihmisten ilmoille, saatan koristautua kaulakorulla ja muilla helyillä.
Mukana maalla minulla on kaulakoru, joka ei oikeasti esitä mitään. Silti joku on tunnistavinaan siitä hevosen, kotkan, delfiinin tai mitä nyt kunkin mielikuvitus keksii. Olisi hauska tietää, mitä Rorschachin musteläiskätestin mukaisesti korun kuviotunnistus kertoisi kunkin persoonallisuudesta.



Jonkun verran tein ostoksiakin. Nudet kangaskengät olivat niin pehmeät jalassa, että nehän tietysti lähtivät mukaan ja hopeiset puolestaan niin överit kaikessa kiiltävyydessään, etten voinut vastustaa niitäkään. Taas se sisäinen harakkani pääsi valloilleen….



Lisäksi ostin parit housut, röykkiön kesäkoruja, joita käytän sellaisenaan tai muokkaan mieleisekseni sekä pari puseroa, esim. tämän mustan pitsisomisteisen puseron, joskin kuvassa se näyttää järkyttävän kamalalta ryppyineen (ja aivan alushameelta tai -paidalta!). Kaikki ostokset sain erittäin hyvin alennushinnoin, joten olin ihan tyytyväinen hankintoihini.

Kolea kesäpäivä sujui oikein rattoisasti shoppaillen. Tänään olikin sitten taas paremman sään myötä puuhapäivä mökillä ja huomenna lähdemme muutamaksi päiväksi kotiin.

Kivaa tiistain jatkoa!




4 kommenttia:

  1. Ihana tuo sun musta pitsipusero. Kivoja ostoksia muutenkin. Kai sä nyt Vesalle terkkuja sanoit..... mä olen aina leikkisästi sanonut, että pyydän Vesan yhteiskuvaan, jos siellä törmään... en ole kertaakaan törmännyt tai olen siis vain 2 kertaa siellä käynyt ;) Pitää varmaan yrittää kolmattakin kertaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä minäkin Veskun kuvaan pyytäisin, jos vain näkisin. Minä käyn kyläkaupassa 2-3 kertaa vuodessa, mutta enpä ole onnistunut häntä bongaamaan. Kiitos vaan puserokehusta. Se on ihan kiva, mutta kuvassa mun mielestä ihan karsee:)

      Poista
  2. Kivoja ostoksia teit, kengät ovat niin nättejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi hopeiset ovat aika hauskat, täytyy ottaa asukuvia ne jalassa, kunhan ehtii.

      Poista