lauantai 26. heinäkuuta 2014

Raitaa ja hapsujaViimeisen viikon aikana olemme tehneet pienimuotoisen maakuntakierroksen ja matkustaneet Pirkanmaan kautta Etelä-Savoon ja Etelä-Karjalaan.

Reissu alkoi viime viikon perjantaina, jolloin lähdimme Nokialle ystävien huvilalle. Sieltä käsin kävimme Tampereella Tammerfestareilla. Nokialta lähdimme omalle mökille ja parin yön jälkeen jatkoimme matkaa. Kierroksemme aikana tutustuimme Jyväskylään, Mikkeliin, Savonlinnaan, Imatraan sekä Lappeenrantaan ja kotimatkalla pysähdyimme myös ihastelemaan Porvoota. Kuvia ja tunnelmia matkamme varrelta laitan myöhemmin.

Lähtöaamun asuksi valitsin jälleen hihattoman raitamekon. Sää ei ollut ihan niin helteinen kuin viime päivinä, joten mekon päälle lisäsin ohuen neuletakin (vai olisiko bolero oikeampi termi). Vyölaatikosta löytyi vuosia sitten hankkimani vyö, jonka hapsulinjaa jatkoin nahkaisella kaulakorulla.


Tammerfestin esiintyjiä, Eppu Normaalia, Yötä, John Newmania sekä Kaija Koota fiilistelin vieläkin rennommassa asussa.Mukavaa viikonloppua!3 kommenttia:

 1. Mekkosi on todella kaunis ja yhdistelmä todella toimiva. Farkkuasu niin sopiva Tammerfestiin.

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva ja rento raitamekko. Pitkä mekko on ehkä helpoin asu helteellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekko on tosiaan älyttömän helppo vaate. Kaikista kuumimpaan aikaan lyhyempi versio on ehkä vielä mukavampi.

   Poista