sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Raitamaximekko ja uusi laukkuTorstaina ennen stadiin lähtöä oli aikaa käydä muutamassa kaupassa katsastamassa alennusmyyntitarjontaa. Varsinaisesti en ollut uusien vaatteiden tarpeessa, mutta silti on aina kiva kierrellä tutkailemassa, jos vaikka jotain kivaa löytyisi. Ja löytyihän sieltä.

Shoppailuasu oli mukava ja kesäinen. Olen niin tykästynyt maxihameisiin, että taas päädyin sen ja farkkutakin yhdistelmään. Näin heinäkuussa, kun lomafiilis on korkeimmillaan, harmaa-valkoraitainen mekko tuntui oikein sopivalta; aivan kuin olisi yöpaita päällä ja pisteenä iin päälle jalassa kotitossut.

Tätä yökkäritunnelmaa lievensin lisäämällä mekon päälle brodeeratun paitiksen ja harmaan vyön. Ohutta puuvillaista paitista tykkään käyttää kesällä niin takin korvikkeena kuin suojaamassa auringon paahteeltakin. Monikäyttöinen vaate siis!
Harmaista makeanvedenhelmistä ja hopeaketjuista koostuva kaulakoru poistivat myös osaltaan yöpukufiilistä – edes minä en yleensä nuku helyt päällä.


Bleiserityyppinä sorruin taas hankkimaan pari perusjakkua, joista kuvia aikanaan. Niiden lisäksi satuin bongaamaan Stockalla hyvässä alennuksessa olevan RLLn mustan laukun. Tilava, muttei kuitenkaan liian suuri koko, kivat yksityiskohdat, monta taskua ja klassinen tyyli miellyttivät silmääni kovasti. Silti harkitsin laukun hankintaa suuntaan jos toiseenkin. Loppujen lopuksi Puuhis kyllästyi jahkailuuni ja teki päätöksen. Hän osti laukun minulle ”joksikin lahjaksi”. Olkoon sitten vaikka kesälahja, sillä synttärit, nimpparit ja kaikki muutkin mahdolliset merkkipäivät ovat monen kuukauden päässä. Olipa ihana kesälahja!

Laukkua en ole vielä kokeillut käytännössä, sillä en ottanut sitä mökille mukaan. Toivottavasti se osoittautuu yhtä toimivaksi kuin miltä näyttää.

Oletteko te kierrelleet alennusmyynneissä ja tehneet hyviä alelöytöjä? 

Leppoisaa sunnuntaita!


4 kommenttia:

 1. Kaunis shoppailukokonaisuus ja ihana laukku! Varmasti monikäyttöinen, klassisen näköinen kaunotar.

  VastaaPoista
 2. Laukku tosiaan vaikuttaa kivalta, käytäntö näyttää sitten, mikä on oikea tilanne.

  VastaaPoista
 3. Kiva mekko ja kivasti muuntui eri takilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yläosan vaihtoehdot muutavat kokonaisuuden ihan toiseksi.

   Poista