keskiviikko 29. elokuuta 2018

Viikon kosmetiikkahuiput


Tällä kertaa esittelen viikon huipuissa viikon lempparit kosmetiikkatuotteiden osalta. Viime viikon aikana nimittäin täydensin meikkipussini sisältöä muutaman loppuun kuluneen tuotteen osalta. Kaikki olivat sattumoisin Sensain tuotteita, jotka ovat olleet suosikkejani jo vuosien ajan.


Jossain vaiheessa käytin silmien rajaukseen pelkästään kyniä ja niiden jälkeen nestemäiset eyelinerit vaativat opettelua. Vaikka olin testannut pariakin eri merkkistä tuotetta, en oikein koskaan tullut niiden kanssa sinuiksi. En vain saanut rajauksia siisteiksi ja lopulta linerit jäivätkin kuivumaan meikkipussin pohjalle. Tyydyin jälleen luomivärien ohella kynärajauksiin, kunnes kokeilin Sensain Liquid Eyelineria. Se oli aivan toista luokkaa kuin aiemmat nestemäiset linerit ja rajaustussista tuli yksi vakiokosmetiikkatuotteistani. 

Siveltimen kärjellä saa tarkan ja erittäin ohuen rajauksen ja pitämällä sivellintä hieman viistossa, rajauksesta tulee kerralla leveämpi, mutta yhtä siisti. Ennen rajausta väriä lisätään siveltimeen päässä olevan napin painalluksella, joten väri ei jää kuivumaan siveltimeen. Ja kun riittoisa väri loppuu, tilalle voi ostaa vain uuden väripatruunan. Kätevää ja ekologista!




Käytössäni on yleensä vähintään kaksi ripsiväriä samanaikaisesti: yksi tai kaksi arkikäyttöön soveltuvaa sekä yksi, jolla saa loihdittua räpsyripset juhlaan tai muuhun erikoistilanteeseen. Toinen arkiripsareista on mikä milloinkin, monesti kokeilen jotain uutta. Toinen sen sijaan on aina Sensain 38°C ripsiväri, joka pestään pois 38-asteisella vedellä. Löysin tuotteen vuosia sitten, kun olin kyllästynyt vesiliukoisiin ripsiväreihin, jotka päivän mittaan joko varisivat tai levisivät silmien alle pandamaisen tummiksi. Vedenkestäviä ripsivärejä taas en oikein tykännyt käyttää, niiden poistaminen kun tuntui työläältä ja kaikki meikinpoistoaineet eivät sopineet silmilleni.
Ihastus 38-ripsivärin käyttömukavuuteen on säilynyt. Toisinaan ostan perinteisen, pieniharjaisen värin, toisinaan taas Volumising-version, jossa on käyrä ja tiheämpi harjaosa. Laadultaan ja lopputulokseltaan tuotteet ovat yhtäläiset, käyrä harja tosin vaatii aluksi pientä käyttöopettelua.


Lopuksi tuote, joka kuuluu sarjaan "Yhtä en vaihda", nimittäin Sensai Cellular Performance Lip Treatment. Lip treatment -voidetta kovin moni ei varmastikaan laske mukana pidettäväksi meikkipussituotteeksi. Sen lisäksi, että käytän huulivoidetta aamuisin ja iltaisin kosteusvoiteen jälkeen, pidän sitä aina myös käsilaukussa pienessä purkissa, jonka sain joskus varsinaisen tuotteen ostokylkiäisenä.

Teini-ikäisenä hurahdimme kaverin kanssa makuhuulirasvoihin ja -kiiltoihin. Niitä piti sivellä huuliin vähän väliä ja siitä lähtien olen ollut huulirasva ja -punakoukussa. Huulet ovat niin tottuneet jatkuvaan rasvan tai punan käyttöön, että on aivan kamalaa, jos jostain syystä kumpaakaan ei ole mukana. Tuntuu, ettei puhekaan luista ja huulet rohtuvat välittömästi. Joskus kuitenkin "tarvitsen" ennen huulipunan levittämistä ohuen sipaisun imeytyvää voidetta huulille ja Sensain huulivoide on mitä mainioin tuote tuohon tarkoitukseen. Olen kokeillut vastaavia tuotteita myös muilta merkeiltä, mutta yhtä hyvää en ole onnistunut löytämään. 15 ml:n pullolla on huikea hinta, mutta toisaalta se myös kestää kuukausien ajan. Nuppineulan kokoinen määrä riittää kosteuttamaan loistavasti huulet ja niitä ympäröivän ihon.




Onko mikään näistä Sensain luottotuotteistani sinulle tuttu?

Kivaa keskiviikkoiltaa!









10 kommenttia:

  1. Oi, multa oli mennyt ihan ohi sunkin rakkaus Sensaihin. Huulituote on kyllä huippu ja ripsareita ei voita mikään. Mulla on tuo rajauskynä täysin testaamatta, mutta aion ehdottomasti kokeilla sitä seuraavaksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rajaustussin kanssa käy sanoin kuin monen muun Sensain tuotteen: kun sitä kokeilee, on vaikea käyttää jotain muuta.

      Poista
  2. Kivan oloisia tuotteita. Eivät olleet aiemmin itselleni tuttuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla, hintansa arvoisia ja riittoisia tuotteita.

      Poista
  3. Onpahan mielettömiä juttuja ja Sensai on kyllä fantastinen brändi. Tuo Lip Treatment on tuttu. <3 Muutamia muitakin suuria suosikkeja löytyy Sensailta. <3

    Ihanaa iltaa <3

    VastaaPoista
  4. Minulla on vähän sama juttu noiden eyelinereiden kanssa, että kunnollista ei meinaa löytyä ja sitten ne hankitut jäävät sinne meikkipussin pohjalle kuivumaan. Tämä Sensain Liquid Eyelineri kuullostaa kyllä hyvältä. Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
  5. Minä käytän lähes päivittäin nestemäistä eye lineria. En tiedä, miten ennen niitä sain edes rajauksia tehtyä :D
    Ripsiväreissä tykkään käyrästä harjasta, koska ripseni ovat suorat ja ne tarvitsevat taivutusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla eyeliner-rajaukset ovat kausittaisia, välillä päivittäin, välillä saattaa mennä pitkään, etten tee niitä lainkaan. Sensain tuote on huippuluokkaa senkin vuoksi, ettei kuivu pilalle, vaikka jää pitkäksi aikaa käyttämättä.

      Poista
  6. Itse käytän useinmiten kynää, nestemäistä ehkä iltatilaisuuksiin. Mutta meikkaan muutenkin tosi vähän, ehkä liiankin vähän.

    Ihanaa viikonloppua sinulle !

    VastaaPoista