sunnuntai 5. elokuuta 2018

Tämän viikon puolihameet

Hellesään ja kuumaakin kuumemman toimiston vuoksi en ole kolmeen viikkoon käyttänyt farkkuja tai muita pitkiä housuja. Iltaisin tai viikonloppuisin olen saattanut pukeutua lyhyisiin shortseihin, mutta muutoin päivittäiseen käyttöön olen mielummin valinnut hameen ja mekon.
Parissa aiemmassa postauksessa esittelin mekkoviikon asut, tässä kooste puolihameista, joita käytin tällä viikolla.

Perjantain asu koostui valkoisesta polven yläpuolelle ulottuvasta trikoohameesta ja kuviollisesta kesäpaidasta. Töissä en koskaan käytä narutoppeja ja hihattomia yläosiakin hyvin harvoin. Olo on "puetumpi", jos paidassa on sen verran hihoja, että ne peittävät olkavarren yläosan. Ruskeasävyinen paita on kaiken kaikkiaan passeli hellesäähän, sillä viskoosia sisältävänä se hengittää ja tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Käyttömukavuutta lisää etukappaleen pystylaskos, joka antaa väljyyttä.


Alkuviikosta pukeuduin pitkästä aikaa kokomustaan asuun. Yläosaksi valitsin mustan paidan, joka on yläosan ja hihojen läpikuultavan sifongin johdosta perus t-paitaa astetta mielenkiintoisempi. Musta leveähelmainen midihame on monta vuotta vanha ja olen monesti aikonut laittaa sen kierrätykseen. Se on kuitenkin ihanan vilpoisa, joten olen aina tullut katumapäälle ja siirtänyt sen takaisin kaappiin.

Keskiviikkona päädyin vadelmanpunaisen kukkahameen ja valkoisen paidan yhdistelmään.
Monet ovat sitä mieltä, että holkkihihat eivät kuulu aikuisen naisen pukeutumiseen. Mutta mitäpä sitä muiden mielipiteistä välittämään, kun satun niistä tykkäämään.

Hyvää alkavaa viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Kivoja hameita!
  Itse en ole lainkaan hametyyppi,mutta helteet on houkutelleet hankkimaan peräti 3 pitkää trikoomekkoa!
  Kivaa viikkoa sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkät trikoomekot ovatkin aivan ihania kesällä. Itsekin tykkään niistä kovasti.

   Poista
 2. Sinä se olet kyllä aina niin tyylikkäänä. Ihania hameita ja asukokonaisuuksia <3
  Kivaa uutta viikkoa sinulle!

  VastaaPoista