torstai 2. elokuuta 2018

Heinäkuun huiput

Päättynyt heinäkuu oli hyvin poikkeuksellinen, se nimittäin sujui työn teon merkeissä. Olen aina aiemmin viettänyt heinäkuun lomaillen, tänä vuonna ensimmäistä kertaa työhistoriani aikana loma sijoittuu toiseen ajankohtaan. Hellesäät ovat heijastuneet myös tänne blogiin: kun työpäivän viettää lähes 30 asteen toimistossa, en malta istua koneen ääressä enää illalla. Niinpä blogikin on viettänyt enemmän tai vähemmän hiljaiseloa. Palaan muutamin otoksin vielä kuitenkin heinäkuun loppupuolen hetkiin.

Kuukauden lempparishampoo ja hoitoaine ovat kotimaista Four Reasons sarjaa. Väri- ja UV-suojan Blond-tuotteissa on väri- ja UV-suoja ja ne sisältävät sitruunauutetta, joka onkin kirkastanut kivasti vanhojen raitojen sävyä.


Tietsikan ääressä istumisen ja koti-iltojen sijaan olen viettänyt hyvin paljon aikaa ulkona. Monesti olemme ottaneet mukaan pienet eväät ja istuskelleet muutaman tunnin ajan meren äärellä. Kotia lähellä sijaitsevan Seurasaaren lisäksi tutuksi ovat tulleet niin Hakaniemen kuin Ruoholahdenkin rannat, joissa tunnelma on ollut kuin ulkomailla.










Tutustuin myös Hakaniemen hallin väistötilana toimivaan lasihalliin. Nostalginen hallitunnelma tietysti puuttuu, mutta muuten samat monipuoliset myyntikojut palvelevat myös väliaikaisissa tiloissa.



Heinäkuun näyttävimmät lounaspuitteet ovat olleet Robert’s Coffee Jugendissa eli Pohjoisesplanadilla sijaitsevassa kahvilassa. Jostain kumman syystä en ole tullut käyneeksi koskaan kyseisessä paikassa ja olin todella vaikuttunut, kuinka upea Lars Sonckin suunnittelema tila on. Monipuolisen salaattipöydän ja tai keittovalikoiman päätteeksi lounaan kruunaa hintaan kuuluva oman jäätelötehtaan jäätelö tai sorbetti. Kerrassaan ihana lounaspaikka!




Heinäkuun suosikkiateriat ovat olleet salaatteja, jotka ovat maistuneet niin lounaaksi kuin kotonakin. Vaikka yleensä tykkään ruuanlaitosta, kuumuuden vuoksi en ole viihtynyt hellan ääressä. Terveellisten salaattien vastapainoksi on tullut herkuteltua vähän turhankin paljon - ja se näkyy! Nyt on aika palata ruotuun myös ruokavalion suhteen.




Ihanaa ja aurinkoista elokuun alkua!








4 kommenttia:

  1. Ihana heinäkuu, kuuma heinäkuu! Kun vain saisi sisälle viileää, niin tuon ulkoilman kestäisi paremmin. Minähän tykkään lämpimästä, mutta viilennyt olisi kyllä paikallaa useampaan kertaan päivässä.
    Ihanaa elokuun alkua sinulle <3

    VastaaPoista
  2. Olen käynyt joskus aikoinaan useita kertoja tuossa Jugend-kahvilassa Pohjoisespalla, mutta sillä oli silloin joku toinen nimi, mutta en muista enää mikä;) Se on upea paikka, mutta keskeisestä sijainnista huolimatta, meinaa unohtua jostain kumman syystä;) Täytyypä tehdä uudestaan tuttavuutta:)
    Hauskaa viikonloppua:)

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia ja tämä kesä me muistetaan vielä pitkään.

    Muuten tuo pasta näyttää ihan samalta, minkä nautin itsekin tällä viikolla miehen kanssa. :)

    Ihanaa viikonloppua Belladonna <3

    VastaaPoista
  4. Ihanaa elokuuta sinnekin!
    Kivoja nuo piknikit!
    Ruokaremonttia on tehty täälläkin arkeen paluun jälkeen!

    VastaaPoista