torstai 12. heinäkuuta 2018

Punaista ja röyhelöä



Kevättalvesta lähtien olen ollut hirmuisen innostunut käyttämään punaisen eri sävyjä. Viininpunainen on tosin jäänyt kesäkuukausien aikana vähemmälle, mutta sitäkin useammin olen pukeutunut kirkkaanpunaiseen tai vaaleanpunaisen eri sävyihin. Innostuin jopa ostamaan loaferit näissä väreissä ja kaiken huipennuksena löysin kesäalesta punaisen käsilaukun, jota olen pitkään himoinnut.




Valkoisin kukkasin varustettu paita on ollut yksi punaisten yläosieni suosikeista. Raikkaan värin lisäksi pienet röyhelöt kaula-aukossa, hihansuissa ja helmassa ovat paidat juju, jota maltillinen kukkakuvionti ei jätä varjoonsa. Helmaröyhelö tulee kivasti esiin lyhytmallisen neuletakin tai jakun alta, mutta parhaimmillaan paita on kuitenkin sellaisenaan. Ainoa miinuspuoli on ainakin työpukeutumis hieman liian avara kaula-aukko, jonka vuoksi alle on aina puettava toppi.

Omaan pukeutumiseen kaipaisin uskallusta niin värien kuin kuosienkin uudenlaiseen yhdistelyyn. Kuvissa ja muiden päällä huomiota herättävät kombinaatiot ovat kerrassaan upeita, itsellä ruutujen, raitojen ja kuvioiden "sekamelska" tuntuu oudolta ajatukselta. Nippa nappa rohkenin valita  kukkapaidan pariksi housut, joiden kuosi on pientä ruutua :).







Toissa viikonlopun työrupeaman vastapainoksi vietän loppuviikon vapaalla. Niinpä suunnistimme eilen maalle, jossa ainakin tämä päivä on kulunut helteisissä merkeissä.

Ihanaa torstai-iltaa!





10 kommenttia:

  1. Onpas kiva kokonaisuus, punainen tuo kyllä tosi paljon väriä mukana. Itsellä oli aikanaan punainen kausi, mutta hiljalleen se vaihtui siniseen ja sitten se jumittui siniseen. Kaapissa on vielä jotain punaista. Tämä innoitti kyllä katsomaan sinne kaappiin uudelleen niiden punaisten perään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen aina tykännyt punaisesta, jostain syystä sen käyttö on kuitenkin ollut aika vähäistä. Tänä kesänä olen sitten pitänyt punaisia vaatteita senkin edestä.

      Poista
  2. Tyylikäs kokonaisuus:) Punainen on itselle kesäväri, vaikken kovin montaa punaista vaatetta omistakaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa kiva, kun se on sinulle kesäväri. Yleensä kaikki mieltävät sen jouluun.

      Poista
  3. Upean hehkuvan punainen väri sopii sinulle kivasti. Minä olen tänä keväänä ja kesänä ostellut yllättävän värikkäitä vaatteita. Yleensähän kuljen mustissani läpi vuoden :)
    Mukavaa loppuviikkoa sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monella tuntuu olevan pukeutumisessta menossa värikkäämpi vaihe, ihan kiva!!

      Poista
  4. Aivan ihana kokonaisuus ja kun tuo nahkatakki lisätään mukaan, niin wow cool. <3

    Ihanaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia! Punainen ja musta on aina ollut mieleinen yhdistelmä.

      Poista
  5. Kiva ja raikas yhdistelmä, ja tuon nahkatakin kanssa tosi rock!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna! Punainen väri ja musta nahka on yhdistelmä, johon ihastuin jo parikymppisenä. Jotkut asiat eivät näköjään muutu...

      Poista