maanantai 23. heinäkuuta 2018

Mekkoviikko 1/2

Näillä helteillä pukeutuisin kaikista mieluiten uikkareihin tai muuhun ranta-asuun. Koska tällaiselle ei-lomalaiselle se ei ole mahdollista, toiseksi paras vaihtoehto on mekko. Olenkin viime viikolla joka päivä valinnut ylleni jonkin kesäisistä mekoistani.  Niinpä ajattelin julkaista parissa erässä katselmuksen viikon mekkoasuihin.

Maanantaina ylläni oli valkoisella pikkukuvionnilla varustettu harmaa mekko. Ostin sen viime syksynä tai talvena Lidlin poistomyyntiliikkeestä muutamalla eurolla sovittamatta ja periaatteella "kai tätä voi vaikka mökillä käyttää". Olinkin ottanut sen mukaani maalle siltä varalta, että käymme ihmisten ilmoilla kaupoissa tai jotain. Virroilla käydessämme en sitä pitänyt, mutta sen sijaan maanantaina, kun suunnistin maalta tultua suoraan töihin käymättä edes kotona vaatteiden vaihdossa, mekko oli mainio vaihtoehto. Äärettömän mukavana ja rypistymättömänä se soveltui erinomaisesti automatkalle, eikä vaatinut edes silitystä kassista penkomisen jälkeen. Vapaa-ajalle tarkoittamani mekko onkin itse asiassa oikein kiva kesätoimistoon.

Tiistaina etsin kaapin uumenista Noomin sinivalkoisen raitamekon, jonka hankin jokunen vuosi sitten. En ollut aiemmin erityisen innostunut raitamekoista, mutta tämän mekon ostin nimenomaan eri levyisten raitojen vuoksi. Ne kun loivat mielestäni paljon mielenkiintoisemman vaikutelman kuin vähän tylsäksi kokemani tasaraita. No, mielipide on sittemmin muuttunut ja kaapista löytyy parikin tasaraitamekkoa.
Keskiviikkona pukeuduin tummansiniseen  mekkoon. Napakka, hieman elastaania sisältävä mekko on malliltaan erittäin simppeli ja sen ainoa juttu on venemallinen kaula-aukko. Kaikessa yksinkertaisuudessaan mekko on helppo muuntaa moneen tilanteeseen sopivaksi asusteita vaihtamalla. Nyt pidin lisukkeet minimissä ja asustin sen tekemilläni minimalistisilla hopeakoruilla.

Helteistä heinäkuun jatkoa!


2 kommenttia:

  1. Aivan ihania mekkoja, tuolla mustalla voisi mennä ihan mihin vaan ja raidat tietty taas mun mieleen. Nyt ei voi kyllä elää muussa, kuin mekossa.

    Ihanaa uutta viikkoa Belladonna <3

    VastaaPoista
  2. Kivan sporttisen ja yksinkertaisen tyylikkäitä nuo mekkosi. Kaikki kivoja, oma suosikki on ehkä tuo Lidl:n mekko. Siinä on kiva kuvio ja se vaikuttaa monikäyttöiseltä. Rentoa viikonloppua!

    VastaaPoista