maanantai 9. huhtikuuta 2018

Päivän asu pilkkuja ja culottesitVihdoinkin saimme tänään nauttia oikeasta kevätpäivästä! Kun puolen päivän jälkeen kävelin Mannerheimintietä kohti Finlandia-taloa, aurinko lämmitti - tai pikemminkin kuumotti - selkää ja tunsin itseni ylipukeutuneeksi nilkkureissani ja harmaassa villakangastakissa. Vaikka jo aamulla lämpötila oli korkeampi kuin yhtenäkään aamuna tänä vuonna, en uskaltanut lähteä yhtään kevyemmissä vaatteissa ulos. Puolitoista kuukautta jatkunut flunssa alkaa vihdoin olla selätetty, enkä todellakaan halua jälleen vaivakseni nuhaa, kurkkukipua ja yskää. Mieluummin siis varustauduin iltapäivää ajatellen pikkuisen liian talvisesti kuin riskeerasin tervehtyneen olotilani.

Viikonlopun jälkeen maanantaisin töissä on aina viileää ja tiesin parin viikon takaisesta  kokemuksesta, että myös Finlandia-talon neukkarissa, jossa vietin iltapäivän, on tehokas ilmastointi. Niinpä neuletakki, vaikka ohutkin, on ihan tarpeellinen lisä. Lisäksi valkoinen väri tuo mustien culottes-housujen ja tummapohjaisen paitiksen yhdistelmään raikkautta.
Huomiseksi kaivoin esiin jo valmiiksi vaaleampia värejä ja jalkaan sujautan roosat kevätnilkkurit,   jotka ovat odottaneet lämpimämpiä aamuja. Asusta sitten kuvia jossain vaiheessa.

Aurinkoista kevätviikkoa!


4 kommenttia:

 1. Pirteä asu! Samoilla linjoilla itsekin olen tämän kevätpukeutumisen suhteen: kun aamut ovat vielä viileitä ja sitä flunssaa on sairastettu ihan riittämiin, ei halua vilustuttaa itseään.
  Aurinkoisia kevätsäitä meille kaikille!

  VastaaPoista
 2. Oikein kiva asu! Tämä on juuri sitä aikaa, ettei oikein tiedä kuinka pukeutuisi.

  VastaaPoista
 3. Mukavan näköinen asu. Tuo pallopaita on kyllä kiva.
  Ihanaa tiistaita <3

  VastaaPoista
 4. You look awesome,I love the the entire outfit especially the belt and the pants! XO

  www.cantiquejoice.com

  VastaaPoista