sunnuntai 1. huhtikuuta 2018

Kukkia ja persikkaa

Kylläpä on ihanaa, kun pääsiäisen johdosta saa nauttia normaalia useammasta vapaapäivästä ja on aikaa levätä ja rentoutua. Reilu kuukausi sitten vaivanneesta flunssasta oli vielä rippeet jäljellä, kun viikko sitten päälle iski uusi flunssa. Tällä kertaa ei onneksi aivan yhtä voimakkain oirein, mutta energiat tämäkin vei ja olen ollut iltaisin aivan vetämättömissä. Onneksi loppuviikkoa kohden olo parani ja pitkästä aikaa innostuin torstaina poseeraamaan asukuvissa. Itse kyllä huomaan kuvista, että nenä punoittaa edelleen ahkerasta niistämisestä.Kenellekään blogiani seuraavalle ei varmasti ole jäänyt epäselväksi, että jakkujen ohella käytän neuletakkeja todella usein. Viime viikkojen aikana bleiserit ovat tosin jääneet vähemmälle käytölle, mutta neuletakit ovat sitten olleetkin sitäkin ahkerammassa käytössä, melkeinpä päivittäin. Töissä on ollut sen verran viileää, että paidan päälle on ollut pakko lisätä jotain lämmikkeeksi ja neuletakit ovat tuntuneet mukavalta vaihtoehdolta. Sama asu näyttää aivan uudenlaiselta erivärisellä tai -tyylisellä neuletakilla asustettuna. 

Alkuvuonna ostamani kukkapaidan kanssa olen tähän saakka käyttänyt mustaa paksua neuletakkia. Asun sain kuitenkin päivitettyä keväiseksi, kun vaihdoin mustan neuleen vaaleaan. Hennon vaaleanpunainen, persikkaan vivahtava neuletakki oli sopiva valinta, sillä sama sävy löytyy myös paidan monista kukkaväreistä. 

Leppoisaa pääsiäistä ja ihanaa huhtikuun alkua!

6 kommenttia:

 1. Kivan näköinen asu. Kukkapaita on nappiostos!
  Mukavaa pääsiäistä ja ihanaa huhtikuun alkua sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukkakuosit eivät yleensä ole se mun juttu, vaikka jokunen kukkavaate on aina kaapissa ollutkin. Nyt niitä on tullut ostettua tavallista enemmän, saa nähdä, kauanko ne jaksavat innostaa.

   Poista
 2. Kaunis neuletakki!
  Itse olen hakenut vaaleanpunaista neuletakki joka paikasta, mutten ole löytänyt. Minulle ei käy oranssiin vivahtavat sävyt.
  Mukavaa maanantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oranssi ei sovi mullekaan. Tässä neuletakissa persikan sävy on onneksi enemmän pinkkiin taittuvaa. Ihanaa viikkoa!

   Poista
 3. Voi eih toivottavasti flunssa lähtee pian, niin ärsyttävää, kun flunssa uusii, sitä tulee mitta jo täyteen puolikuntoisuutta. Ihana kevätneuletakki, tämän päivän lumimyräkän tiimoilta ei tosin keväältä tunnu, mutta josko loppuviikolla. :)

  Mukavaa uutta viikkoa Belladonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen lopen kyllästynyt, kun monen viikon ajan nenä on vuotanut ja ollut tukkoisa. Kaipa tämä jossain vaiheessa ohi menee. Ihanaa viikkoa Tiia!

   Poista