torstai 15. maaliskuuta 2018

Grey day





Odotan malttamattomasti kylmien säiden väistymistä, jotta vaatekaapeissa odottavat kevätvaatteet voi ottaa käyttöön. Välillä on ”pakko” fiilistellä hiipivää kevättä hempeän värisillä puuvillaneuleilla, mutta toisaalta pakkasista johtuen moni talvinen lempivaate ja tummat värit tuntuvat vielä käyttökelpoisilta. Harmaa neulemekko on yksi niistä vaatteista, jota käytän nyt mahdollisimman usein ennen kuin siirrän sen kesäteloille. Mekko on äärimmäisen mukava päällä ja moneen otteeseen olen itsekseni ihastellut, miten hyvin se eleettömän mallinsa johdosta sopii niin asiallisemman toimistoasun kuin rennon vapaa-ajan asunkin osaksi. Lisäksi tummanharmaa väri toimii kivana kontrastina kirkkaille väreille ja sitä vasten esim. kaulakorut tulevat kauniisti esiin.




Eilen oli jälleen neulemekkopäivä ja alkuperäinen ajatukseni oli tuoda kokonaisuuteen keväisyyttä vaalealla neuletakilla ja huivilla. Töissä odotti sisäkenkinä burgundit jalkineet, joiden innoittamana päädyin toisenlaiseen ratkaisuun. Viininpuna-valko-harmaata huivia ei voi kutsua asun piristysruiskeeksi, mutta toi kuitenkin pienen ripauksen väriä muuten harmaaseen yhdistelmään. Jospa sitten ensi viikolla yhdistäisin mekkoon vaaleita sävyjä. 







Ihanaa, huomenna on perjantai ja edessä viikonloppu ilman minkäänlaisia ennakkosuunnitelmia. 
Oikein mukavaa loppuviikkoa!








7 kommenttia:

  1. Kiva asu! Tuo huivi miellyttää erityisesti ja sopii tuohon kuin nenä päähän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tykkään huivin väriyhdistelmästä, sopii moneen asuun.

      Poista
  2. Todella tyylikäs ja vyö toimii jotenkin tosi ihanasti, tuo särmää.

    Kivaa viikkistä <3

    VastaaPoista
  3. Kaunis asu, vyö tuo siihen kivasti särmää. Harmaa on jotenkin ihanan rauhallinen väri.

    Suloista sunnnuntaita !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Useimmiten lisään ohuen vyön, vaikka mekko toimii hyvin ilman sitäkin. Vyö tekee asun himppusen huolitelumman oloiseksi.

      Poista
  4. Tällaisella mekolla olisi kyllä käyttöä! Itsekin mietin näitä kevätvaatepäivityksiä parhaillaan :)
    https://pikkurahalla.wordpress.com/2018/03/30/huhtikuu-top-5-vaatetta-taydelliseen-vaatekaappiin-aina-jotain-paalle-pantavaa/

    VastaaPoista