maanantai 12. helmikuuta 2018

Kukkamekossa

Olen itsekin hieman yllättynyt, kuinka innostunut olen kukkakuosista. Vaatekaapissa on perinteisesti ollut jokunen kukkapaita ja kesähame, mutta varsinainen kukkakuosifriikki en ole koskaan ollut. Muutaman kuukauden aikana ihastus kukkakuvioon on kasvanut tasaista tahtia ja tammikuisella Tallinnan matkalla intouduin ostamaan kukkavaatteita useammankin ja yksi noista hankinnoista oli mustapohjainen mekko. Ostin sen sillä silmällä, että otan mekon käyttöön joskus keväämmällä. Mutta mitäpä sitä kevättä odottelemaan, kun keinonahkaisella karvaliivillä ja tukevilla nilkkureilla asustettuna se soveltuu aivan yhtä hyvin myös talvipukeutumiseen.

Ihastuin mekossa moniin pieniin yksityiskohtiin: Kankaan kuvioissa on monta väriä, joista voi napata ideoita asusteiden väreiksi. Pelkästään punaisen sävyjä on monta aina hempeän puuterista viininpunaiseen. Helman vino leikkaus on näyttävä ja mekon pituus tuo rentoutta. Pussihihat sekä ranteiden leveät kuminauharypytykset vievät ajatukset menneille vuosikymmenille.


Tekemäni korukivikorvikset tuovat mieleen punaiset marjatertut ja ne sopivat mekon tyyliin.


Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

7 kommenttia:

 1. Aina ja hermolla :) Kaunis kukkakuosi ja kiva juju tuo epäsymmetrinen leikkaus. Itse vielä arkailen kukkavaatteita, mutta kieltämättä näin kivoja kukkakirjottuja farkkuja, joten ehkä tästä kesää lähestyttäessä... Peukkuja tähän viikkoon!

  VastaaPoista
 2. Minulla on joku kukkakuvio vaihe myös menossa. Muutama kukkamekko löytyy täältäkin kaapista. Ostin myös tytön tuleviin ylppärijuhliin hempeän kukkamekon :)
  Ihana on sinunkin mekkosi ja nuo hihat on upeat!

  VastaaPoista
 3. Kaunis mekko, mä rakastan kukkakuosisia vaatteita. <3

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis mekko ja ihanat nuo korvikset!

  VastaaPoista
 5. Vau, niin kaunis. Kukkakuosi on vaan niin ihana ❤️

  VastaaPoista
 6. Kiva kukkamekko!
  Ihanaa Ystävänpäivää!

  VastaaPoista