tiistai 5. joulukuuta 2017

Pitsinen pikkumusta


Tajusin tuossa eräänä päivänä, että en ole tullut julkaisseeksi täällä juuri lainkaan kuvia juhla-asuista. Eipä meillä jatkuvalla syötöllä juhlia ole, mutta aina silloin tällöin on tilaisuuksia, joihin pukeutuu tavallista huolellisemmin. Asukuvat ovat jääneet kuitenkin lähes poikkeuksetta ottamatta.
Meillä on tässä joulukuussa jos jonkinlaista illanistujaista ja juhlaa, joista ensimmäinen oli viime lauantaina. Olimme jo lähdössä, kun muistin asukuvat. Pikkukengät olin jo pakannut laukkuun mukaan otettaviksi ja taksikin oli jo tulossa, joten kunnon kuvauksiin ei ollut aikaa. Pari kuvaa näpsäistiin kuitenkin pikaisesti ja seuraavana päivänä otimme lisää kuvia paremmalla ajalla ja valotuksella.


Meidät oli kutsuttu viettämään pikkujouluja Suomi 100v merkeissä. Kutsussa todettiin "arvomerkit rintaan ja iloinen mieli mukaan....", josta sain hieman viitteitä pukukoodiin. Puuhis oli kuullut illan isännältä, että asu saattoi olla mitä vain farkkujen ja frakin väliltä. Mahdollisista arvomerkeistä huolimatta kyseessä eivät siis olleet pönötysjuhlat.

Itselläni ei arvomerkkejä ole, joten pitkä puku ei ollut sen puolesta tarpeen. Silti mietin kauan, laitanko pitkän sifonkisen hameen vai lyhyen juhlamekon. Lopulta päädyin pitsiseen pikkumustaan, joka osoittautuikin hyväksi valinnaksi.
Pitsivaatteet ovat heikkouteni ja varsinkin juhlapukeutumisessa ne ovat lemppareitani. Pitsikuosin lisäksi tykkään mekon aaltoreunaisista, hapsullisista hihansuista ja helmasta, jotka tuovat lisää näyttävyyttä.
Mukavaa iltaa ja oikein hyvää itsenäisyyspäivää!
4 kommenttia:

 1. Mekko on upea ja sopii sinulle täydellisesti. Oikein ihanaa itsenäisyyspäivän aattoa sinulle <3

  VastaaPoista
 2. Näytät ihan mielettömän kauniilta ja tuo mekko on täydellinen, rakastaisin vastaavaa mekkoa itsekin <3 Ihana klassikko, joka käy vuodesta toiseen.

  Sydämellistä itsenäisyyspäivää Belladonna <3

  VastaaPoista
 3. Puku korostaa kauneuttasi. Minulla oli tiedossa vain yhdet pikkujoulut ja nekin peruuntui säästösyistä.

  VastaaPoista
 4. Supertyylikästä <3 Riemukasta pikkujoulukautta teille molemmille!

  VastaaPoista