keskiviikko 2. elokuuta 2017

Sinisävyinen kukkapaita

 

Heinäkuun alussa käväisin ihanaisen Business Woman Pian Showroomilla Oasiksen Ystävän myynti -tapahtuman tiimoilla. Olin aiemmin useaan otteeseen ihastellut kuvissa näkemiäni Oasiksen vaatteita ja nyt olin enemmän kuin iloinen, kun pääsin tutustumaan niihin "oikeasti". Näytillä olikin toinen toistaan kiinnostavampia vaatteita ja varsinkin mekot olivat kertakaikkisen hurmaavia. Ja vaikka mekot vetivät vastustamattomasti puoleensa, jätin ne tällä kertaa. Sen sijaan kokeilin monta kaunista paitaa ja pari niistä päätyi loppujen lopuksi mukaani.

Sinisävyinen kukkakuosinen paita on toinen näistä hankinnoistani. Sininen on aina ollut lempivärini ja ihastuin täysin kesäisen raikkaaseen kuosiin. Paita onkin ehtinyt olla ylläni lukuisat kerrat viimeisen kuukauden aikana. Paidan kevyt, kauniisti laskeutuva ja rypistymätön materiaali on ihanteellinen käytössä ja kaiken kaikkiaan vaate on erittäin mukavan tuntuinen.Niin kuin monissa Oasiksen vaatteissa, tässäkin paidassa on parikin kivaa yksityiskohtaa. Hihat saa kivasti kääräistyä ylös napilla suljettavien hihatamppien avulla. Lisäksi paidan selkäpuolella on hauska leikkaus helmaliehukkeineen. Ne korostuvat kivasti varsinkin kun päälle pukee lyhyen jakun.Kiitokset vielä kerran Pialle sekä hänen suloiselle ja tehokkaalle pikkuapulaiselleen.
Aurinkoista elokuun alkua!


8 kommenttia:

 1. Pienet yksityiskohdat tekevät vaatteen. Kuten sanoitkin, hauska tuo selkäpuoli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohdin mainita tekstissä, että kaula-aukko on leikattu V-malliseksi. Sekin pieni kiva yksityiskohta.

   Poista
 2. Tosi kiva kesäinen paitis. :)

  VastaaPoista
 3. Ihana paita, tosi kiva tuo selän yksityiskohta.
  Ihanaa torstaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään hurjasti paidan sinisen sävyistä, ihana kesäpaitis.

   Poista
 4. Voi ei miten hyvältä paita näyttääkään - niin raikas ja tuo malli, se on vaan ihan superkaunis!! Olen ollut luvattoman paljon poissa blogista ja nyt vasta tänne taas palailin. Olen muuten nyt ihan hyvin paikalla täällä showroomilla eli tervetuloa käymään!! Arkisin varmimmin klo 14-19. Kaikkea kivaa on taas hyrymykke!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paita on ollut aivan ihana ja olen käyttänyt sitä todella usein.

   Poista