perjantai 28. heinäkuuta 2017

Tiistain haalariasu


Tiistaina tein inventaariota vaatekaappini sisällöstä ja kokeilin aikamoisen kasan mekkoja, housuja ja hameita. Osan vaatteista päätin laittaa kiertoon, mutta monen monta mukavaa, mutta unohduksiin jäänyttä vaatekappaletta "löytyi" ja ne päätin ottaa heti aktiivikäyttöön. Musta jumpsuit on yksi näistä vaatteista, joita en ole käyttänyt pitkään aikaan ja valitsinkin sen ylleni, kun lähdimme piipahtamaan kaupungilla. Ostin haalarin jo kolme vuotta sitten ja tuolloin käytin sitä ahkeraan. Väljä haalari on mukava kesäasu, mutta kieltämättä pikkuisen epäkäytännöllinen. Epäsymmetrinen kaula-aukko ja toispuoleinen vetoketju tuovat muuten simppeliin vaatteeseen ilmettä.


Kesällä käytän mielelläni kepeitä ja yksinkertaisia kaulakoruja ja hopeinen Piparkakku-koru on hyvä esimerkki sellaisesta. Koru on ensimmäisiä itse suunnittelemiani koruja ja yhä monen vuoden käytön jälkeen se on yksi kesäajan lempikoruistani.


Viihtyisää viikonloppua!6 kommenttia:

 1. Todella kiva asu. Se sai heti uuden ilmeen, kun laitoit farkkutakin päälle, mutta ei se siis sitä välttämättä tarvitse. Koru on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomen kesässä farkkutakki oli ihan tarpeen sen lisäksi, että toimi kivana lisänä kokonaisuudessa.

   Poista
 2. Ooh ihailin instassa, että niin magee asu ja ajattele miten moneen tilanteseen käy noin tyylikäs haalariasu. :) Hankkisin jos en olisi niin keskivartaloinen. <3

  Ihanaa viikonloppua Belladonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haalari on ollut yllä niin arkisemmissa tilanteissa kuin vähän juhlavammissakin. Koruille ja muilla asusteilla saa kummasti muutosta aikaan.

   Poista
 3. Todella hyvän näköinen asu, jälleen kerran. Tottahan se on, että ei nuo haalarit kovin käytännöllisiä ole, mutta hitsin hyvältä näyttää kuitenkin.
  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Epäkäytännöllisyydestä huolimatta haalari on aina jostain syystä ollut mieluinen. Mulla oli jo parikymppisenä beige haalari, jota käytin niin töisttä kuin bilettäessäkin.

   Poista