torstai 17. elokuuta 2017

Pilkkumekko



Maalla ollessa pukeutumisen tyylikkyys tai muodikkuus on toissijainen asia, enkä yleensä jaksa edes Mänttään, Virroille, Keuruulle tai Ruovedelle suuntautuville ruokakauppareissulle lähtiessä sen kummemmin miettiä asuja. Vaihdan korkeintaan kulahtaneet työfarkut ja t-paidan siistimpiin sekä kumppareiden tai crocsien sijaan sujautan jalkaan mukavat kangaskengät tai sneakersit. Välillä iskee kuitenkin mielihalu pukeutua hieman toisin ja näin kävi myös taannoin, kun olimme suuntaamassa kauppareissulle Mänttään. Aamupäivän suloinen auringonpaiste houkutteli minut valitsemaan ylleni ikuisten farkkujen sijaan naisellisen hulmuavia helmoja. Kesälaitumille lähtiessä olin pakannut mukaan myös pari mekkoa, joista toinen - Soyaconceptin pilkullinen - valikoitui ylleni. Kun vielä valitsin muutamista mukana olevista koruista sopivimmat mekon seuraksi, olin valmis.

Mänttään mennessä ajoreittimme kulkee Vilppulan läpi ja tällä kertaa piipahdimme Vilppulan viehättävässä venesatamassa. Porukkaa ei ollut tungokseen asti, joten asukuvien nappaaminen onnistui mainiosti. Kuntaliitosten myötä Mänttä ja Vilppula ovat vuodesta 2009 lähtien samaa Mänttä-Vilppulan kaupunkia, mutta edelleen niin paikkakuntalaisten kuin meidän kausiasukkaidenkin puheessa erottelemme nuo kaksi toisistaan.






Sinivalkoisessa mekossa on pari yksityiskohtaa,joista pidän erityisesti: rintojen alla oleva rypytys tuo volyymia ja tilaa vatsan seudulle, toisaalta vyötärön saa mukavasti esiin taakse solmittavilla nauhoilla. Lisäksi joustava, laskeutuva materiaali tuntuu äärettömän miellyttävältä päällä.



Hyvää torstai-iltaa!


6 kommenttia:

  1. Todella kaunis mekko. Etuosa on ihana.
    Mukavaa torstai-iltaa sinulle ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Etuosan rypytys on armalias, kun antaa tilaa, muttei kuitenkaan tee vaatteesta telttamaista vaikutelmaa. Sopii moneen vartaloon.

      Poista
  2. Nyt on kyllä leikkaukselta ihan täydellinen mekko ja muutenkin pilkkumekot on ihania <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämän tyyppiset leikkaukset mekossa tai paidassa ovat aivan ihanat. Kesäkilot piiloutuvat hyvin poimuihin :). Mahtavaa loppuviikkoa Tiia!

      Poista
  3. On helpottavaa kuulla, että sinäkään et aina panosta pukeutumiseen kauppareissulla. Mökkiolosuhteissa pukeudun melko vaatimattomasti. Ihana mekko, tuo olisi niin minun asuni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, näkisitpä meikäläisen möksävaatteissa ja kaikin puolin luomutilassa. Pitäisikin laittaa kuva jossain vaiheessa tänne blogiinkin. Kivaa viikonlopun odotusta!

      Poista