torstai 13. heinäkuuta 2017

Statement-hihainen paitis

Olen toista viikkoa viettänyt leppoisia somelomapäiviä; en ole päivittänyt omaa blogia, muiden kirjoituksia olen käynyt sentään pikaisesti lukemassa ja ylipäätään olen käynyt netissä harvakseltaan. Instassa olen my storyn puolelle lisännyt muutaman kerran kuvia, mutta muuten olen sielläkin pitänyt hiljaiseloa. Hiljaista on ollut myös asukuvausten osalta eikä "oikeita" asukuvia ole otettu aikoihin.  Nämä julkaisemattomat räpsyt ovat juhannusviikolta.

Kesän lempparifarkut pääsivät jälleen kerran jalkaan ja kuviin. Niiden seuraksi valitsin keväällä ostamani statement-hihaisen paidan. Muhkeat pussihihat ovat näyttävät ja tulevat parhaiten esiin, kun alaosa on yksinkertainen. Farkut ovatkin siten oiva pari paidalle ja varsinkin vaaleansinisten housujen kanssa paitis muodostaa mukavan kesäisen kokonaisuuden. Emaloidut hopeiset korva- ja kaulakorut ovat omaa tuotantoani.
Ihanaa kesäviikon jatkoa!

5 kommenttia:

 1. Ihanaa kun nuo isot hihat tulivat takaisin. Joskus 90 luvullahan niitä muistan olleen viimeksi.
  Tuo paitasi väri sopii sinulle ihanasti ja korut kruunaavat koko asun.
  Mukavaa loppuviikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
 2. Taas ihania koruja. Ja entäs kengät, tyylikkäät ja asuun sopivat.

  VastaaPoista
 3. Tuo on ihana ja sopii juuri tuollaiselle kauniille hoikkeliinille kuin sinä, minut se luultavasti laittaisi näyttämään entistä valtavammalta, mikä on harmi. Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana asu, näytät ihan kaksikymppiseltä! Näyttävät hihat ja
  kapeat farkut ovat ihana pari, niin trendikäs.
  Ihanaa kesän jatkoa, kaunokainen!

  VastaaPoista