perjantai 23. syyskuuta 2016

Alkuviikon harmaa asu

Hrrrr, että olen palellut tänään. Tyhmyyksissäni lähdin liikenteeseen liian heppoisissa vetimissä ja siitä kärsin koko päivän. Kesän jatkeena olen sinnitellyt nahkatakeissa sekä muissa kevyissä päällysvaatteissa ajatellen, että paksumpia ehtii käyttää liiankin kanssa. Tarpeen vaatiessa olen harrastanut kerrospukeutumista ja lisännyt ohuen takin alle vaatetusta enemmän tai vähemmän. Tänään arviointikyky petti, enkä osannut lisätä kerroksia riittävästi biker-takin alle. Viluisen päivän jälkeen totesin, että ei kai auta muu kuin alkaa kaivaa esiin syystakkeja, käsineitä ja pipoja.

Alkuviikolla iltapäivän auringossa tarkenin mainiosti tätä päivää kevyemmässä vaatetuksessa. Viihdyn bleisereissä ja tunnen oloni kotoisaksi niissä myös vapaa-ajalla. Sään salliessa musta on oikein mukava käyttää niitä myös ulkotakin korvikkeena. Tiistaina "takkina" toimi harmaa villakangasjakku, jonka alle riitti loistavasti puuvillaneule.


Oikeastaan neuletta pitäisi kutsua puolipuuvillaneuleeksi. Takakappale ei ole neuletta vaan viskoosia tai muuta kangasta, joka sinänsä tuntuu aika miellyttävältä niin päällä kuin jakun allakin pidettävänäkin.
Lopuksi vähän väriä tähän harmaaseen väriskaalaan viime viikonlopun ruusukimpulla.

Ihastuttavaa viikonloppua!


6 kommenttia:

 1. Harmaa on minun pelastusväri, ilman harmaata kulkisin 90% ajastani mustissa vaatteissa.
  Tyylikäs asu, taas kerran!
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla sama juttu korvata mustat vaatteet harmaalla. onhan se vähän pehmeämpi vaihtoehto, vaikka ripaus väriä voisi tehdä terää. Mukavaa viikkistä!

   Poista
 2. Aivan ihana asu, harmaasta tykkään todella paljon, kun taas mustasta en niinkään. Tuo huivi on niin upea!

  Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustaa väriä onkin vaikea kuvitella yllesi, olet aivan liian valoisa persoona siihen!!

   Poista
 3. Harmaa on mustan rinnalla oma suosikkini. Tykkään todella asustasi, rento ja tyylikäs.

  Kivaa viikonloppua !

  VastaaPoista