perjantai 1. huhtikuuta 2016

Kasarihenkinen ruutupaitis
Alkavan viikonlopun "kunniaksi" kuvia viikon takaa, jolloin lauantaina ylläni oli viikon huipuissakin vilahtanut mustavalkoinen ruudullinen paita.
Niin paljon kuin raidoista tykkäänkin,  ruudukko, varsinkin yksinkertainen graafinen sellainen, on mulle erittäin mieluinen. Ja jos värinä sattuu olemaan musta ja valkoinen, vaatteen hankkimista on vaikea välttää.
Mulla onkin vuosien mittaan ollut monien paitojen lisäksi mm. housuja ja hameita paitista vastaavalla kuosilla. Arvatkaapa, himoitsenko Marimekon ihania ruutukuosisia Aksia-housuja!


Paidan malli on erittäin väljä, oikeastaan se on jopa niin reilun kokoinen, että valitsin yhtä numeroa pienemmän koon, mitä normaalisti käytän. Paidan mallin lisäksi lasketut olkasaumat sekä tiukat hihansuut tuovat mieleen -80-luvun paidat. Niinpä kuosin kuin mallinkin suhteen paita tuo mulle sellaisen paluu menneisyyteen -fiiliksen, vastaavanlaisia kun tuli käytettyä nuoruudessa. Ilmankos viihdyn siinä nytkin oikein hyvin!


Toistaiseksi ruutupaitis on ollut kuluneitten farkkujen seurana, mutta täytyy kokeilla sitä myös toimistokelpoisen asun osana.

Upeaa huhtikuuta!


3 kommenttia:

  1. Vau... Ihana paita. Musta pohjavärinä näyttää niin hyvältä.

    VastaaPoista
  2. Onkos tämä nyt se Tallinnan ostos? Hyvältä näyttää sun päällä ja ehdottomaksi osaks myös toimistohommiin.

    VastaaPoista
  3. Kaunis paita ja käy jakkupuvun kanssa ja farkkujen kanssa, ihan parasta moinen. :) Kivaa viikkistä <3

    VastaaPoista