keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Vesimelonin sävyjä


Kesä-heinäkuun vaihteessa näin Mäntässä käydessäni vadelmanpunaisen kukkahameen. Mulla on ollut lähes samanlainen hame joskus vuosia sitten ja tuolloin käytin sitä monena kesänä, ennen kuin se tuli käyttönsä päähän. Tykkäsin kovasti hameen kesäisestä väristä, kuosista ja vilpoisasta mallista ja nyt kun vastaava sattui löytymään, ostin sen välittömästi. Harmittavan vähän olen päässyt käyttämään hametta, mutta eilisen lämmin ilma oli oikein sopiva kepeälle kesähameelle. 

Lopullisen kimmokkeen eiliseen valkoiseen ja punaiseen asuun antoi Essien kynsilakka. Ostin toissapäivänä elokuun Gloria-lehden, jonka mukana tuli pieni Essien kynsilakkapullo, sävy Watermelon. Sitä piti tietysti heti kokeilla ja kun sävy oli ihanan pirteä ja kesäinen, innostuin lakkaamaan myös varpaan kynnet samalla sävyllä. Olipa sävy sitten vesimelonia tai vadelmaa, lakka ja hame olivat täsmälleen samaa väriä - hauska sattuma!
Yleensä kätköistäni löytyy asun kuin asun väreihin sopivat korut. Nytpä kävi niin, että vaikka vaaleanpunaisia, pinkkejä ja punaisia koruja on useitakin, juuri oikean sävyistä settiä ei tähän asuun löytynytkään. Täytyypä tehdä asialle jotain; vadelmanpunainen rannekoru olisi pirtsakka yksityiskohta.

Ihastuttavaa loppuviikkoa!

6 kommenttia:

 1. Herkullisen värinen hame ja kynsilakka, vadelma tuli itselläni mieleen.
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Nyt on kyllä niin kaunis hame, tuo kyllö kääntää päät :)

  VastaaPoista
 3. Nyt tuossa asussa lavatansseihin helmat hulmuamaan :-)

  VastaaPoista
 4. Nätti kesäinen asu, kaunis punainen hameessa ja kynsissä ♥

  VastaaPoista
 5. Että rakastan punaista väriä, aivan ihana mekko. Tuo samainen Gloria ja Essie tuli tietty hankittua, loistava tarjous. <3

  VastaaPoista