keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Kesäinen hame


Päivän asukuvissa esiintyy jälleen yksi talven jälkeen esiin kaivetuista kesäisistä kestosuosikeista. En ole varma, onko pystyraitainen hame päälläni jo kolmatta vai jopa neljättä kesää, mutta edelleen se tuntuu yhtä raikkaalta ja mukavalta kuin ostohetkelläkin. Sen lisäksi, että hame on kevyt, ilmava ja rypistymätön, sen midi-pituus tuo tietynlaisen helppouden. Tykkään käyttää esim. polven yläpuolelle ulottuvia kynähameita, mutta mulla on aina tuolloin ”hame päällä” –olo: pikkaisen on huolehdittava, ettei hame nouse istuessa liian ylös tai pidettävä mielessä, ettei seiso jalat harallaan tukkimiesasennossa jne. Sen sijaan tämän pituisen ja hieman kellohelmaisen hameen kanssa voi olla paljon huolettomammin.Hameen värit punainen, sininen, valkoinen ja vaaleansininen antavat mahdollisuuden lukuisiin asukokonaisuuksiin. Olisi muuten tosi mielenkiintoista tietää, kuinka monta erilaista kombinaatiota laskennallisesti syntyisi vaihtamalla puseron, kenkien ja vaikkapa neuletakin väriä, varsinkin kun itse olen jämähtänyt tiettyihin yhdistelmiin.
Koruiksi valitsin tällä kertaa itse tekemäni lasisen kaulariipuksen sekä korvakorut. 


 Kesäistä viikkoa!

6 kommenttia:

 1. Raikas asu, raidat hameessa ryhdittää jotenkin koko comboa. Tuo on muiten totta mitä sanoit hameen pituudesta. Midi on huoleton. Maxia vierastam kun se on hankala.
  Kotut ovat upeat !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara, midi on jotenkin tosiaan niin kaikkeen tyyliin sopiva. Maxistakin tykkään, mutta kuten sanoit, sen käyttö on mulla ainakin tyylillisestikin arveluttavampaa; ei mun mielestä sovi ihan joka tilanteeseen.

   Poista
 2. Hyvältä näyttää tämäkin hame ja tuo pituus on kiva.
  Aurinkoista loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 3. Kaunis ja raikas hame - ja koko asu. Voi punaiset korkkarit sentään - harmittaa, että taitavat olla korkkarit minulle menneen talven lumia nykyisin.

  VastaaPoista
 4. Ihana hame ja ihanasti punainen väri toistuu kengissä. Punainen on niin ihana väri.

  VastaaPoista