perjantai 11. heinäkuuta 2014

Torstaina kokomustassa



Eilen suuntasimme hoitamaan viikonlopun ruokaostokset ja muut hankinnat Keuruulle.
Se on mökin lähipaikkakunnista asukasluvultaan suurin ja vilkkain. Kesälomalaisten iloksi kauppiaat olivat järjestäneet heinähypistelyt eli monet vaate- ja kenkäkaupat, yksityisyrittäjät ja jopa apteekki olivat pystyttäneet pääkadun varteen myyntikojun tai –pöydän piristämään katukuvaa. Homma tuntui toimivan; väkeä riitti jonkun myyntipisteen kohdalla välillä jopa tungokseen asti.



Hellepäivien jälkeen aamupäivän pilvinen sää ja 16 asteen lämpötila ei juuri innostanut pukeutumaan kesäisesti, joten valitsin kokomustan asun. Keväällä ostamani mustat housut ovat olleet kovassa käytössä ja nyt yhdistin niihin kesän alussa hankkimani mustan t-paidan, jonka yläosa on läpinäkyvää harsoa. Heti kuvien ottamisen jälkeen sää selkeni ja lämpeni huomattavasti, joten mukana ollutta ohutta neuletakkia en tarvinnut lainkaan.







Tällä kertaa en ottanut kuvia kauniista Keuruusta, mutta tämä ihana parkkikyltti ruokakaupan seinässä oli ikuistettava. Kaupasta lähtiessä parkissa olikin yksi oikein pysäköity ja vaijerilukolla kettinkiin kiinnitetty ”ajoneuvo”.



Minä en ole törmännyt rollaattoriparkkiin missään muualla, oletteko te? Todennäköisesti tosi tarpeellinen, mutta hauska idea, joka jaksaa hymyilyttää minua aina kun näen kyltin.

Kaunista viikonvaihdetta!


2 kommenttia:

  1. Musta on myös kaunis väri. Sorrun itsekin nykyään monesti kokemustaan, kaunis maisemakuva.

    VastaaPoista
  2. Onpa tunnelmallinen maisemakuva! Enpä ole rollaattoriparkkiin missään törmännyt, liekö Keuruulla niin suuri joukko rollaattorikanssa, että parkin tarvitsevat ;) Joka tapauksessa loistava idea, otaksun parkin olevan sisäänkäynnin läheisyydessä, jolloin huonojalkaisten ei tarvitse pitkälle ajokkiaan jättää.

    VastaaPoista