maanantai 12. elokuuta 2019

Viime viikon asut

Yli kuukauteen en poseerannut asukuvissa ja loman jälkeen, kun taas innostuin asiasta, napsimme kuvia viime viikolla töihin lähtiessäni joka aamu. Tässäpä sitten kooste viime viikon asuista. Ohjelmassa ei ollut vielä mitään sellaista, joka olisi vaatinut muodollisempaa pukeutumista. Niinpä pystyin aamuisin valitsemaan ylleni rennon siistit asut.

Maanantain asu koostui valkoisista housuista ja pari tai kolme vuotta sitten ostamastani Oasiksen kukkapaidasta. Tykkään hurjasti paidan sinisävyistä sekä maltillisesta kukkakuosista. Hauskana yksityiskohtana on takahalkio, jonka vuoksi pidän yleensä paitaa mielelläni housujen tai hameen päällä. Kirkkaan siniset kengät ovat heräteostos Budapestista.




Tiistaina valitsin ylleni maanläheisiä sävyjä. Hiekanväristen housujen pariksi mallailin ensin t-paitaa, mutta ilmastoinnin vuoksi töissä ei yleensä tarkene lyhythihaisessa vaatteessa. Niinpä housut saivatkin seurakseen läpikuultavan ohuen puuvillaneuleen. Edellisviikolla tekemäni tammenlehtikuvioiset nahkakorvikset sopivat värinsä puolesta kuin nakutettu paidan sävyyn.




Edellispäivänä neule tuntui päällä oikein mukavalta, joten neuleeseen päädyin myös keskiviikkona. Vaaleanharmaan puuvillaneuleen jujuna on helmaa koristava leveä pitsikaistale. Yksinkertainen, mutta näyttävä idea somistaa simppeli neule! Korvissa niin ikään edellisviikon tuotoksiani - simpukanhelmistä tehdyt korut.





Torstaina oli mekkopäivä. Tallinnasta alkukesästä ostamani pellavamekko on yksi tämän kesän suosikkejani. Lyhythihainen, väljä vaate on ollut oivallinen valinta helteisenä lomapäivänä, mutta aivan yhtä hyvin se sopii työkäyttöön. Toimistoasussa kaikista mieluiten yhdistäisin mekkoon valkoisen pellavajakun, mutta kun en sellaista satu omistamaan, piti tyytyä neuletakkiin.




Klassinen farkut ja valkoinen kauluspaita -kombinaatio oli perjantain asuna. Kokonaisuutta piristivät punaiset asusteet.




Hyvää alkanutta viikkoa!






4 kommenttia:

  1. Aivan ihastuttava tuo ensimmäinen asu Todella hyvän heräteostoksen olet tehnyt Budabestista! Ihana siniset avokkaat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Shoppailut jäivät ao. reissulla väliin, enkä käynyt yhdessäkään vaatekaupassa. Yhden kenkäkaupan ikkuna kuitenkin suorastaan huusi minut sisälle, ja sieltä nämä ihanuudet löysin.

      Poista
  2. Oi ihania asuja! Ihastuin etenkin ensimmäiseen kokonaisuuteen, sekä paitaan että noihin ihaniin kenkiin! Ja viimeisen asun punaiset saivat itsellekin olon, että pitäisi sinne pounaisen puolelle taas kurkata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viime kesänä käytin punaista tosi paljon, tänä vuonna kerrat voi laskea yhden käden sormilla. Perjantaina tosin ihmettelin itsekin, miksi en tule käyttäneeksi sitä useammin, sillä viihdyn värissä erittäin hyvin.

      Poista