torstai 2. toukokuuta 2019

Puuteripinkkiä


Vaikka talven aikana en puuteripinkkiin sonnustautunutkaan, viime vuonna alkanut ihastukseni kyseiseen väriin ei ole laantunut, pikemminkin päin vastoin. Kevään koittaessa kaivoin kaikki mahdolliset hennon vaaleanpunaiset paidat, neuleet ja muut vaatekappaleet esiin, joita olenkin käyttänyt useammin kuin mitään muuta väriä. Ja jos ei muuta, niin esim. harmaan, mustan tai sinisävyisen asun piristeenä on ollut roosa huivi.

Itseänikin huvitti, kun pääsiäispyhinä vaaleanpunaista oli ylläni joka päivä. Kuvissa pari esimerkkiasua.

Lauantaisen kauppareissun takin ostin huhtikuun alussa maalla käydessämme. Se on ihana vapaa-ajan ulkoiluun: reilun kokoisiin taskuihin mahtuu mukaan kännykän lisäksi muuta tarpeellista, vyötärön ja helman kiristysnauhoilla saa "muotoiltua" takkia ja huppu on kiva vetäistä pään suojaksi tuulta tai tihkusadetta vastaan.




Jalkaani valitsin supermukavat kengät, jotka ostin viime keväänä Tallinnasta. Aluksi epäröin kenkien hankintaa, sillä olin hyvin ennakkoluuloinen niiden materiaalin suhteen. En nimittäin koskaan osta keinonahkaisia kenkiä ja näissä materiaali on keinomokkaa. Lopulta kuitenkin kengät päätyivät kaupasta mukaani. Käsittelin kengät heti huolellisesti suoja-aineella ja sen ansiosta ne ovat pysyneet siistinä ja kestäneet kulutusta. Pari kertaa olen puhdistanut jonkin pienen tahran keinomokalle tarkoitetulla puhdistussienellä ja mokkaharjalla.


Sunnuntain mukava kotiasu koostui printtipaidasta ja farkuista. Sohvalla löhötessä tuli vähän vilu, joten lämmikkeeksi lisäsin ylleni pehmeän fleecetakin.



Kylläpä vapun katkaisema työviikko hurahti taas nopeasti ohi. Ylimääräisestä vapaapäivästä huolimatta on ihanaa, kun huomenna on perjantai.

Upeaa viikonloppua!






6 kommenttia:

  1. Minunkin uusi lempiväri!
    Kauniit kokonaisuudet ja niin hempeä tuo vaaleanpunainen.
    Ihanaa toukokuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Väri on ihana, kun sopii monelle ikään katsomatta. Kivaa perjantai-iltaa!

      Poista
  2. Puuteripinkki onkin ihana väri sekä kotiin, että vaatteisiin.
    Kaunista toukokuun alkua sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis ja herkkä väri, olematta kuitenkaan liian "sokerinen". Kivaa perjantai-iltaa!

      Poista
  3. Todella ihanat vaatteet ja täältä taitaa tätä sävyä löytyä paidoista, neuletakeista ja käsilaukusta, mutta takki olisikin kiva.

    ihanaa viikonloppua Belladonna. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tummien talvitakkieni jälkeen tämä on kivan raikas. Mukavaa perjantai-iltaa!

      Poista