maanantai 15. huhtikuuta 2019

Viikon 15 huiput

Viikon kosmetiikkasuosikki on Wild&Mild -merkin halpiskynsilakat. Maalla käydessä löysin lakat poistomyynnistä euron pullo. En ollut ottanut mukaan alus- tai päällyslakkaa, mutta vielä samana iltana lakkasin kynnet pinkillä värillä ilman niitä. En olisi ikinä uskonut, miten hyvin lakka pysyi kynsissä. Yhtenä iltana tein pientä paikkausta, mutta muuten lakka pysyi hyvän näköisenä yli viikon. Kolmea väriä neljästä olen toistaiseksi kokeillut, ja joka kerran lakka on kestänyt kynsissä loistavasti.


Viikon kosmetiikkaostoksena oli kolme Dermosilin tuotetta, jotka tilasin työkaverin innoittamana. Vielä en osaa sanoa, päätyvätkö silmänympärysvoide, kasvoöljy ja seerumi hitti vai huti -kategoriaan, mutta ainakin kollega kehui tuotteita kovasti. Muistaakseni olen joskus vuosia sitten kokeillut jotakin Dermosilin tuotetta, mutta en lainkaan muista, tykkäsinkö siitä. Onko kenelläkään kokemusta merkin tuotteista?


Viikon järkkäilyt kohdistuivat olohuoneeseen ja parvekkeeseen ja sunnuntai hurahti jälleen tavaksi tulleen Koti kuntoon -puuhastelun parissa. Äänestämässä toki kävin, mutta lyhyen kävelylenkin jälkeen jatkoin kotona hommia. Normirutiineiden eli pyykinpesun ja pikkusiivouksen ohella olohuone sai kevätvärityksen ja parveke siivoutui kesän odotukseen.

Olen viime aikoina ollut erityisen ihastunut hennon roosan sävyyn, jota olen suosinut pukeutumisessa usein. Samaa väriä halusin myös olohuoneeseen. Kätköistä löytyi mm. vuosi sitten ostamani koristetyynynpäälliset, jotka korvasivat talven ajan olleet siniset värit. Jo pelkkä tyynyjen värin vaihtaminen toi olkkariin keväisen tunnelman. Viime vuonna virkkasin isoäidin neliöitä tv:tä katsellessa. Vuoden verran ne odottelivat viimeistelyä, vielä muutama pisto alareunaan ja uusi sohvatyyny on valmis.


Olohuoneen kevätvärityksen lisäksi aloitin myös pääsiäisvalmistelut ja nimenomaan aloitin. Olen säilyttänyt pääsiäiskoristeita varastossa, jonka tyhjensimme heinäkuussa. Laitoin koristeet tuolloin kotona jonnekin niin hyvää talteen, että en onnistunut löytämään niitä eilen. Kolme coolia tipua oli onneksi jäänyt toiseen laatikkoon, joten niillä pääsin pääsiäiskoristelussa alkuun. Kerrankin muistin laittaa rairuohot ajoissa kasvamaan. Pituutta on tullut kivasti, mutta yhden pussin pyöreät siemenet kasvoivat harmillisen laikukkaasti, pöh.





Viikon järjestelyt eivät jääneet vain olohuoneeseen, sillä sen lisäksi innostuin kunnostamaan myös parvekkeen, josta korjasin pois talven jäljet. Tyhjensin isoista ruukuista kuusentaimet, kanervat ja koristekaalit. Kovin tyhjiltä ruukut näyttävät, mutta narsisseja en taida kuitenkaan viitsiä niihin laittaa. Ripottelen niitä mieluummin useampaan paikkaan pikkuruukkuihin. Mutta eipä mene kauaa, kun voin istuttaa ruukkuihin orvokkeja tai jotain muita kevätkukkia. Yrttiruukuissa talven jäljiltä ovat lähteneet kasvamaan lipstikka ja ruohosipuli. Sormet syyhyävät päästä istuttamaan niiden seuraksi lisää yrttejä.




Viikon viinisuosikki löytyi viiniklubin tastingissä. Sokkotastingiin oli valittu pääsiäiseen sopivia viinejä ja viiden viinin joukosta australialainen Wakefield Estate Shiraz nousi omaksi suosikikseni. Omaan pääsiäispöytääni kelpuuttaisin vain noin 14 euroa maksavan punkun mielelläni.


Aurinkoista pääsiäisviikkoa!















7 kommenttia:

  1. Minullakin on joku roosan kaipuu ja samalla kiinnostaa myös muut pastellivärit. Äiti oli jo laittanut orvokit ruukkuihin ja sanoi niiden kestävän jo ihan hyvin näitä kelejä. Minä en ole kukkia vielä uskaltanut laittaa :)
    Ihanaa viikkoa sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alkuviikon aikana on entistä enemmän tehnyt mieli laittaa orvokkeja, mutta en ole ehtinyt käydä ostamassa - onneksi :) Vaikka kyllä ne varmaan lasitetulla partsilla viihtyisivät.

      Poista
  2. Meillä vilahtaa roosa aika monissa tyynyissä, verhoissa ja koriste-esineissä. Se on vain niin kaunis väri ja sopii kevääseen ja kesään ♥ Dermosilista oon tykännyt, se ei petä juuri koskaan, olen käyttänyt tuotteita aina ihonhoidosta meikkeihin ja suihkutuotteisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla hyviä kokemuksia Dermosilistä. Saa nähdä, mitä itse niistä tykkään.

      Poista
  3. Kiva vinkki kynsilakoista, missä myydään Wild&Mild lakkoja? Ihan uusi tuttavuus minulle. Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ostin Tuurin kyläkaupasta, kun kävin siellä suunnalla. Täytyy itsekin kokeilla, jos googlettamalla löydän Helsingistä kaupan, jossa näitä myydään. Ovat parempia olleet, kuin monet huomattavan paljon kalliimmat.

      Poista
    2. Prismasta saattaisi löytyä, täytyypä tarkistaa, kun siellä käy seuraavan kerran.

      Poista