torstai 21. maaliskuuta 2019

Vihreä armeijan paita



Sunnuntai pitäisi kai olla lepopäivä, mutta itselläni on tilanne ollut aivan toinen viimeisten viikkojen aikana. Aina kun olemme olleet kotona ilman sen kummempia menoja, olen viettänyt päivän tiiviisti erilaisten kotihommien parissa. Varsinkin kaappien järjestäminen ja tavaran karsiminen on ollut pinnalla ja olen ryhtynyt puuhaan aina hetken mielijohteesta. Yhtenä sunnuntaina käytin useamman tunnin järjestäen keittiössä parin kaapin sisältöjä, toisena innostuin käymään läpi täpötäysiä vaatekaappejani. Niissä oli iso kasa "Sitten kun -vaatteita", jotka olivat pitkään olleet käyttämättöminä odottamassa: Sitten kun innostun tuosta väristä, otan tämän paidan käyttöön, Sitten kun karistan pari kiloa, mahdun tuohon hameeseen, Sitten kun menen kirpparille, laitan nuo vaatteet myyntiin. Nyt päätin, että poistan kaapeista rankalla kädellä kaikki Sitten kun -vaatteet. Ensimmäisen karsinnan tuloksena oli kolme isoa Ikea-kassillista pois laitettavia vaatteita. Mielettömän vapautunut olo, kun vihdoinkin olen päässyt kunnolla alkuun kaappien tyhjentämisessä. 



Paitakaappia läpikäydessä löysin vihreän paidan, jonka edellisestä käyttökerrasta on vuoden verran aikaa. Ostin paidan parisen vuotta sitten Varustelekasta, jossa myydään armeijan ylijäämätavaraa. Paita oli uuden oloinen ja väristä huolimatta tykästyin siihen. Vihreä ei ole lempivärejäni, ja mietinkin, laitanko paidan kiertoon. Toistaiseksi paita sai vielä jäädä ja se tuntuikin oikein kivalta farkkujen ja valkoisen pitkähihaisen paidan kanssa. Seuraavaksi voisikin kokeilla, miltä armeijapaidan ja hameen kombinaatio näyttää.





Seuraavan karsimisinspiraation iskiessä käyn läpi takit, jakut ja toistaiseksi vielä kellarissa olevat kesävaatteet. Niiden joukosta löytyy taas aikamoinen kasa kierrätykseen lähteviä vaatteita.

Kivaa iltaa!




9 kommenttia:

  1. Mäkin laitoin pari viikkoa sitten omat "sitten kun" -vaatteet isoon Ikean kassiin ja Uffiin. Jos en ole jotain vaatekappaletta muutamaan vuoteen käyttänyt, enpä taida sitä käyttää koskaan enää;) Tuttu juttu meille monelle!
    Vihreä ja sininen mätsää hyvin yhteen:)

    Mukavaa viikonloppua<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uffiin tai kierrätyskeskukseen mullakin suurin osa menee. Jotkut parhaat laitan ehkä nettikirppikselle myytiin.

      Poista
  2. Paita on kyllä tosi kiva ja itseasiassa koko asu näyttää tosi hyvältä. Minä laitoin 2 muovipussillista vaatetta kiertoon ja yhden ihan roskiin asti. En tajua, miksi olin säästänyt rikkinäisiä vaatteita :)
    Ihanaa viikonloppua sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun täytyy vielä käydä Ikea-kassit läpi. Kaappeja läpikäydessä laitoin jo jotakin roskiin, mutta kasseista roskiin meneviä löytyy vielä lisää.

      Poista
  3. Hyvin sopii sulle tuo! Vihreä, keltainen ja vaaleanpunainen ovat minulle niitä "näyttää hyvältä muitten päällä" -värejä eli ihan kivoja, mutta ei vaan sovi mulle, ei. Omaa vaatekaapin siivousprojektia helpottaa, että uusien vaatteiden hankinta on nyt entistä hankalampaa, kun jouduin laittamaan entisen vakivaatettajan eli Nextin Brexit-boikottiin... Mukavaa alkavaa viikkoa teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keltainen olisikin ihanan pirtsakka väri, mutta ei sovi mullekaan lainkaan. Sun pitää löytää uusi vakivaatettaja :)

      Poista
  4. Onpas kiva paita! Sopii sulle tosi hyvin toi vihreä kyllä.

    Meillä on kanssa menossa karsiminen, aika urakalla karsiminen vielä kaiken päälle. Kierrätykseen viedään harva se viikko kamaa, mutta onhan se ihanaa kun näkee vaatteet kerralla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun pitäisi jatkossa tehdä karsintaa aktiivisemmin. Mitä kauemmin pitää taukoa, sen vaikeampaa on aloittaa läpikäynti.

      Poista
  5. Huomenta, Belladonna! Tuo vihreää värisävyä oleva armypaita sopii Sinulle kuin nyrkki silmään. Hyvältä näyttää. Itse tykkään paitapuseroista, joissa on napilliset ja läpälliset rintataskut, sekä olkapoletit. Nyt lähden hörppäämään lisää kahvia. Sitä ennen toivotan Sinulle mukavaa kevättä. T: Mies pohjoisesta

    VastaaPoista